Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

3 Altay tankı envantere giriyor! Erdoğan, tören alanına özel üretim Togg ile geldi

alcnpktn

Forum Üyesi
6900aaeef673ab5ac366d93b.jpg

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, bu kez sahneye bambaşka bir yüzüyle çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı resmi törende, özel üretim limuzin versiyonuyla dikkat çeken Togg, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

TÖRENDE İLK KEZ GÖRÜLDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tören alanına giriş yaptığı araç, standart T10X modelinden daha uzun gövdesi ve lüks detaylarıyla hemen fark edildi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve “Togg’un limuzin versiyonu mu üretildi?” sorusu gündeme oturdu.

Edinilen bilgilere göre araç, tamamen yerli üretim altyapısı üzerinde geliştirildi ve yalnızca özel protokol kullanımı için tasarlandı. Togg mühendisleri tarafından yapılan bu özel çalışma, markanın teknik kapasitesini ve tasarım esnekliğini bir kez daha ortaya koydu.

6900ab2df673ab5ac366d940.jpg

T10X’TEN İLHAM ALDI, KONFORLA BULUŞTU

Limuzin versiyonunun temelinde Togg’un mevcut SUV modeli T10X bulunuyor. Ancak bu özel üretim araç, uzatılmış gövdesi, özel deri koltukları, ambiyans aydınlatmaları ve ileri seviye yolcu konforu ile tamamen farklı bir deneyim sunuyor.

İç mekânda arka koltukların genişliği artırılırdı. Böylece Togg, yalnızca bir ulaşım aracı değil, devlet protokolü standartlarında bir prestij simgesi haline geliyor.

YERLİ MÜHENDİSLİĞİN PRESTİJ GÖSTERGESİ

Uzmanlara göre limuzin versiyonunun üretilmesi, Türkiye’nin yerli otomobil serüveninde önemli bir dönüm noktası. Çünkü bu adım, Togg’un sadece seri üretim otomobiller değil, özel sipariş ve protokol segmentinde de üretim yapabilecek seviyeye geldiğini gösteriyor.

6900ab2df673ab5ac366d93e.jpg

ORDUYA ÇELİK SÜVARİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ana muharebe tankı ihtiyacının yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik geliştirilen Altay Tankı Projesi'nde ilk teslimat gerçekleşiyor.

ÇOK DAHA ÜSTÜN

Altay Tankı prototipleri üzerinde ihracat lisansı engeli sebebiyle yapılan yerlileştirme ve kazandırılan ilave yetenekler sonrasında çok daha üstün yeteneklere sahip "YENİ ALTAY" tankı ortaya çıktı.

Altay Tankı'na kazandırılan yetenekler arasında aktif koruma sistemi, yeni güç grubu, geliştirilmiş zırh sistemi, yenilenen atış kontrol sistemi, yenilenen araç kontrol sistemi, yerlileştirilen sistemler (hız azaltan, nişancı 2. derece görüş sistemi, palet, kule çember dişlisi, yakıt ve hidrolik pompalar, mobil gizleme ağı, periskop, rotor gibi) yer alıyor.

Yeni Nesil Ana Muharebe Tankı Altay, yakın coğrafyada son dönemde yaşanan muharebe deneyimlerinden ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğe yönelik ihtiyaçlarından yola çıkılarak geliştirilen yeni koruma konseptine göre yeniden tasarlandı ve Altay T1 konfigürasyonuna yükseltildi.

Altay T1, muharebe alanında karşılaşılabilecek tüm tehditler dikkate alınarak geliştirilmiş pasif, reaktif ve aktif koruma bileşenlerinden oluşturulan çepeçevre zırh koruması ile güçlü bir korumaya sahip olacak.

6900adfe3b681ccda51357d4.jpg

Altay tankı sahaya iniyor: Türk mühendislerden vurucu güç!
İsrail medyası 'Türkiye ile nasıl başa çıkmalıyız?' sorusuna cevap arıyor: Durdurmanın 3 yolu!

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!