Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

3 gün 3 gece kebap ziyafeti! Kokuyu alan içeri girdi: ‘30 yıl önce görmüştüm, aklımda kaldı’

alcnpktn

Forum Üyesi
68e36edb9d6a4a42554a2d9f.jpg

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde Ayhan Akdeniz, oğlu Mert Akdeniz'in düğününde konuklarını 3 gün boyunca kebapla ağırladı. Günün her saatinde mangalda pişen kebapların kokusu mahalleyi sararken, davetliler sofraya oturduklarında hem karınlarını doyurdu hem de gönüllerini şenlendirdi.

İlginizi Çekebilir

Davul zurnanın yankılanan sesiyle birleşen kebap kokusu, düğün alanını adeta bir bayram yerine dönüştürdü. Yoldan geçenler dahi bu coşkuya kayıtsız kalamazken, gelen misafirler hem eğlencenin hem de ikramların tadını doyasıya yaşadı.

Oğlunu evlendirmenin ve 30 yıl önce bir düğünde gördüğü kebap ikramını gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyleyen baba Ayhan Akdeniz, "Düğünümüz çok güzel gidiyor. 3 gün boyunca düğünümüzde Adana kebap yenecek misafirlerimizi böyle ağırlayacağız. Ben bunu 30 yıl önce Düziçi ilçesinde Mehmet Alaca beyin düğününde görmüştüm oradan aklımda kalmıştı. Aslında olması gereken bu her zaman" ifadelerini kullandı.
68e36ee49d6a4a42554a2da2.jpg

Düğünde davul sesi ve kebap kokusunun çok güzel olduğunu söyleyen davetlilerden Mustafa Gök, "Ağabeyimizin yapmış olduğu ikramlardan, hizmetlerden dolayı kendisine minnettarız. Adana kebabıyla Bahçe ilçemizi güzelleştirdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. En güzel duygu davulun sesi kebabın kokusunu Ayhan ağabeyimizin düğününde tattığımız için mutluyuz" diye konuştu.

68e36ee49d6a4a42554a2da4.jpg
68e36ee49d6a4a42554a2da1.jpg

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!