• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

3 yıldır unutulmayan acı: Artık bu mahalleden geçemiyoruz

alcnpktn

Forum Üyesi
69843c512f38150126041f13.jpg

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinin ilkinde Adana'nın merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan Alpargün Apartmanı yıkıldı. Enkaz altında kalan 96 kişi hayatını kaybetti.

69843be12f38150126041f04.jpg

İlginizi Çekebilir

Depremin 3'üncü yıl dönümünde hayatını kaybedenlerin yakınları, yıkılan apartmanın bulunduğu alana gelerek acılarını bir kez daha yaşadı.

"ACI HALA İLK GÜNKÜ GİBİ TAZE"

Depremde anne ve babasını kaybeden Makbule Tuğçe Korkut, yaşadıkları acının hala ilk günkü gibi taze olduğunu söyleyerek, "6 Şubat günü annemi ve babamı kaybettim. 17 Nisan'da Hasan Alpargün Apartmanı'nın kamu davası var. 6 Şubat günü nasıl acılıysak, hala aynıyız. Bu süreci bir türlü atlatıp yaralarımızı saramadık. Artık bu mahalleden geçemiyoruz ve çok zorlanıyoruz. Geldiğimiz zaman kendimizi çok kötü hissediyoruz. Bu acılarımız, adalet yerini bulduğu zaman teselli olacak" dedi.

69843bf82f38150126041f08.jpg

"APARTMAN 10 SANİYEDE TUZLA BUZ OLDU"

Apartmanda anne ve babasını kaybeden Tuğba Şık ise, depremin izlerinin hiç silinmediğini belirterek, "Bu apartmanda ben de annemi ve babamı kaybettim. 6 Şubat'ta 10 saniyede tuzla buz olan alandayız. Her mahkemede aynı acıyı tekrar tekrar yaşadık. Biz enkaz altında kaldık. Bizden sonraki nesiller enkaz altında kalmasın diye bütün mücadelemiz. Ben bu alana gelemiyorum. Sanki mezarları burada gibi hissediyorum. Çok zorda kalmadıkça bu sokaktan bile geçmiyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu

69843c112f38150126041f0e.jpg

69843c112f38150126041f0c.jpg

69843c112f38150126041f0a.jpg

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!