• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

7 katlı binada yaşayanlar dehşeti yaşadı! Havuz çöktü, herkes tahliye edildi

alcnpktn

Forum Üyesi
6981e84c0d5f87cad27057e5.jpg

Avsallar Mahallesi Akyusuf Sokak'taki bir apartmanın bahçesinde yer alan yüzme havuzunda, geçtiğimiz pazar günü sağanak yağışın ardından toprak zeminle birlikte çökme meydana geldi.

İlginizi Çekebilir

İhbar üzerine bölgeye İncekum Jandarma ekipleri, Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri ile yapı denetim ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yerinin çevresinde gerekli güvenlik önlemleri alırken, 7 katlı binada yaşayan 8 aile bilgilendirilerek tedbir amaçlı tahliye edildi. Ekipler tarafından binada teknik inceleme başlatıldı.

Bina sakinlerinden Sedat Yılmaz yaşananları şu sözlerle anlattı:

"İki gün önce yoğun yağıştan dolayı önce havuz göçtü, şimdi istinat duvarıyla birlikte komple aşağı indi. Bu binada 8 aile oturuyordu, hepsi tahliye edildi. Ben de evden eşyaları boşaltmaya geldim."

6981e8590d5f87cad27057e7.jpg

Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, binanın durumu ve çevredeki risklere ilişkin incelemelerin sürdüğü bildirildi.

İstanbul'da kar etkili oldu! İşte beyaza bürünen ilçeler...

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!