• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Adalet Bakanı Tunç açıkladı! 71 bin 178 personele hizmet içi eğitim

alcnpktn

Forum Üyesi
694ab6c3c307105ef8dd76d4.jpg

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2025'te 71 bin 178 bakanlık personeline hizmet içi eğitim verdiklerini belirterek, "2026'da ise alımını gerçekleştirdiğimiz 3 bin 500 personelle birlikte 85 bin personelimize ihtiyaç duyulan konularda meslek içi eğitimler düzenleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Bakan Tunç, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada, ceza infaz sisteminde görev yapan personele yönelik gelecek yıl gerçekleştirilecek eğitim faaliyetlerini belirlemek ve yol haritasını oluşturmak için Eğitim Kurulu Toplantısı yaptıklarını belirtti.

Bakanlık olarak personelin mesleki eğitimlere sürekli, düzenli ve etkin biçimde katılımını desteklediklerini vurgulayan Tunç, şu ifadeleri kullandı:

"Bu süreci kurumsal bir öncelik olarak görüyor ve teşvik ediyoruz. 2025 yılı içerisinde, 27 bin 233 personelimize yüz yüze, 11 bin 907 personelimize uzaktan, 32 bin 38 personelimize yerinde olmak üzere toplam 71 bin 178 personelimize eğitim verdik. 2026'da ise alımını gerçekleştirdiğimiz 3 bin 500 personelle birlikte 85 bin personelimize ihtiyaç duyulan konularda meslek içi eğitimler düzenleyeceğiz. Sürekli ve kesintisiz eğitim felsefemiz kapsamında adımlarımızı kararlılıkla atmaya devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye bölgede dijital bir köprü kuracak, veri üssü konumuna gelecek
Deprem suçları COVİD tahliyelerinin dışında tutulacak

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!