Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Adana’da kuzen kavgası kanlı bitti! 'İşe gir' tartışması cinayete dönüştü

alcnpktn

Forum Üyesi
68ef575db825a93f99008afd.jpg

Olay, 13 Ekim’de saat 20.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde meydana geldi. Hüseyin Balkan ile işe girmesi için kendisine baskı yaptığı ileri sürülen kuzeni Resul Balkan arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Resul Balkan, arkadaşı Uğurcan Uğur ile birlikte kuzeni Hüseyin Balkan’ın yanına gitti. Sokakta, kuzenler arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Resul Balkan, yerden aldığı tahta sopayla kuzenini darbetti. Çıkan arbedede sırtından bıçaklanan Hüseyin Balkan, kanlar içinde yere yığıldı. Şüpheliler ise kaçtı.

Hatay’da şoke eden hikaye! 3 yıldır evden çıkmıyor, banyo yapmıyor, sadece telefon ve bilgisayarla yaşıyor

HASTANEDE ÖLDÜ, ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Mahallelinin fark etmesi üzerine Hüseyin Balkan, yakınları tarafından otomobille yakındaki özel bir hastaneye götürüldü. Tedaviye alınan Balkan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinin ardından Balkan, toprağa verildi.

Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinde saklandıklarını tespit etti. Polis, adrese yaptığı baskında şüphelileri gözaltına aldı.

‘NASIL BIÇAKLANDIĞINI BİLMİYORUM’

Emniyete götürülen şüphelilerden Resul Balkan, ifadesinde, “Aylak gezmemesini söyleyip, işe girmesini istedim. Karşı çıkıp, küfredince kavga ettik. Sopayla darbettim. Nasıl bıçaklandığını bilmiyorum” dedi. Uğur ise kuzenler arasındaki kavgaya karışmadığını öne sürdü.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Resul Balkan ile Uğurcan Uğur, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Hüseyin Balkan’ı kimin bıçakladığının tespiti için soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Netanyahu'dan tehdit: Hamas silahsızlanmazsa kıyamet kopacak

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!