Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Adıyaman Valisi'nin depremzedelere gülmesi tepki çekmişti: Günler sonra suskunluğunu bozdu

Na

Forum Üyesi
Kahramanmaraş'taki depremlerde etkilenen Adıyaman'da halk valiye tepki gösterdi. Valiliğe giden depremzedeler, Adıyaman Valisi'ne "Yardımlar nerede?" diye sordu. Halkı sorusu üzerine valinin gülmesi dikkat çekmişti.

Kalabalık içerisinde bulunan bir kadın yurttaşın "Neye gülüyorsun sen ya neye gülüyorsun!" diye bağırdığı duyulmuştu.

Vali Mahmut Çuhadar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

[BGCOLOR=rgb(255,255,255)]“Biz insanların acılarına gülecek kadar taş kalpli değiliz depremi Adıyamanda hep birlikte yaşadık takdiri ilahi böyle tecelli etti biz hayatta kaldık yakın çalışanlarımı birçok dostumu kaybettim protestolara yapılan bir mimik acılı vatandaşa gülme olarak maksatlı şekilde yayıldı."[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(255,255,255)]"Biz makam mevki değil Allah rızası peşindeyiz 32 yolluk meslek hayatımda halka hizmeti adaleti doğruluğu ibadet olarak kabul ettim hiç kimseyle mahkemede hesaplaşacak da değilim Aramızdaki hükmü Allah versin.”[/BGCOLOR]

Biz insanların acılarına gülecek kadar taş kalpli değiliz depremiAdıyamanda hep birlikte yaşadık takdiri ilahi böyle tecelli etti biz hayatta kaldık yakın çalışanlarımı birçok dostumu kaybettim protestolara yapılan bir mimik acılı vatandaşa gülme olarak maksatlı şekilde yayıldı.

— Mahmut Çuhadar (@mahmutcuhadar4)

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!