Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Alkolmetreden kaçmak için 6 şişe su içti ama… ‘Şimdi mahvoldum’

alcnpktn

Forum Üyesi
6899a3f9da6924d71004fbbb.jpg

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı ekiplerince Boğaz-Mendirek bölgesinde bisiklet, motosiklet ve otomobil sürücülerine alkol kontrolü yapıldı. Denetim sırasında 46 VF 914 plakalı hafif ticari aracı kullanan Hasan Olgun'un alkollü olduğu belirlendi.

İlginizi Çekebilir

Trafik görevlisinin "Alkol aldınız mı?" sorusuna "Az bir alkol aldım" cevabını veren sürücü, alkolmetreyi üflemeden önce yanında yolcu olarak bulunan arkadaşının büfeden aldığı çok sayıda suyu peş peşe içti. Ancak çabası sonuç vermedi. Yapılan ölçümde 91 promil alkollü olduğu tespit edildi.

"ABİ SEN NİYE ÇEKİYORSUN, ÜZERİME BİR ŞEY GİYEYİM BARİ"

Araçta yolcu olarak bulunan ve ayakta durmakta zorlanan arkadaşı, "Ben gitmeyelim dedim ama o ‘Hava kararınca çevirme olur, hemen gidelim' diye ısrar etti" dedi. Ceza işlemleri sırasında basın mensubuna defalarca "Abi sen niye çekiyorsun, üzerime bir şey giyeyim bari" diyen sürücü, alkollü araç kullanmaktan 9 bin 267 TL para cezası ile karşılaşınca ve ehliyetine 6 ay el konulacağını öğrenince "Şimdi mahvoldum" ifadelerini kullandı.

4 ay süren sarsıntıların şoku! Prof. Dr. Üşümezsoy'dan nokta atışı tahmin: ‘Ana fayı kırmaya gidiyorlar’

6899a3d9da6924d71004fbb9.jpg

"HİÇ CEZA YEMEDİM" DEDİ, KENDİ İTİRAF ETTİ

30 yıldır ehliyeti olduğunu ve bugüne kadar kırmızı ışık, emniyet kemeri veya alkolden hiç ceza almadığını öne süren Olgun, hemen ardından "Bir defa emniyet kemeri takmamaktan, bir defa da Çandır'da ambulans yoluna girmekten ceza geldi" diyerek kendini düzeltti. Alkollü sürücü ve arkadaşı, yüksek ceza ve ehliyetin alınmasına rağmen olay yerinden neşeli şekilde ayrıldı.

Balıkesir'de 6.1 büyüklüğünde deprem! 16 bina yıkıldı: 1 kişi hayatını kaybetti

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!