Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Altılı Masa'nın liderlerinden AYM'nin Yeni Başkanı Zühtü Aslan'a tebrik mesajları

Na

Forum Üyesi
Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin 13 Şubat'ta dolması nedeniyle Yüksek Mahkeme'de yapılan başkanlık seçiminde Arslan yeniden AYM Başkanı seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden Anayasa Mahkemesi Başkanı seçilen Zühtü Arslan’ı Twitter'dan yazdığı mesajla tebrik etti.

Kılıçdaroğlu, “Anayasa Mahkemesi Başkanlığına yeniden seçilen Zühtü Arslan'ı tebrik ederim. Kendisini arayıp görevinde başarılar diledim.” ifadelerini kullandı.

Anayasa Mahkemesi Başkanlığına yeniden seçilen Zühtü Arslan'ı tebrik ederim. Kendisini arayıp görevinde başarılar diledim.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Anayasa Mahkemesi Başkanlığına yeniden seçilen Zühtü Arslan’ı tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyorum.

Hiç kimse merak etmesin; Bugün devleti yönetenlerin yıkmaya çalıştığı adalet duvarını hep birlikte güçlendireceğiz. Çünkü #DevleteAdaletYakışır!" sözlerine yer verdi.

Anayasa Mahkemesi Başkanlığına yeniden seçilen Zühtü Arslan’ı tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyorum.

Hiç kimse merak etmesin;

Bugün devleti yönetenlerin yıkmaya çalıştığı adalet duvarını hep birlikte güçlendireceğiz.

Çünkü !

— Meral Akşener (@meral_aksener)

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayınladı. Babacan, “Anayasa Mahkemesi Başkanlığı’na yeniden seçilen Sayın Zühtü Arslan’ı tebrik ediyorum. Hukukun üstünlüğüne olan inancımı yineleyerek Sayın Arslan’a yeni döneminde başarılar diliyorum” dedi.

Anayasa Mahkemesi Başkanlığı’na yeniden seçilen Sayın Zühtü Arslan’ı tebrik ediyorum.

Hukukun üstünlüğüne olan inancımı yineleyerek Sayın Arslan’a yeni döneminde başarılar diliyorum.

— Ali Babacan (@alibabacan)

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Anayasa Mahkemesi Başkanlığı’na yeniden seçilen Zühtü Arslan’ı tebrik etti. Başarılar dileyen SAADET lideri, “Anayasa Mahkemesi Başkanlığına yeniden seçilen Sn. Zühtü Arslan’ı tebrik ediyor, kendisine ve mahkemenin değerli üyelerine başarılar diliyorum. “AYM Kapatılsın” tehditlerine kulak asmadan, yeni dönemde de adaletin tesisi için gayret göstereceklerine canıgönülden inanıyorum” dedi.

Anayasa Mahkemesi Başkanlığına yeniden seçilen Sn. Zühtü Arslan’ı tebrik ediyor, kendisine ve mahkemenin değerli üyelerine başarılar diliyorum.

“AYM Kapatılsın” tehditlerine kulak asmadan, yeni dönemde de adaletin tesisi için gayret göstereceklerine canıgönülden inanıyorum.

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu)

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise Arslan’ın yeniden Anayasa Mahkemesi Başkanı seçilmesinin ardından yaptığı tebrik paylaşımında, “Anayasa Mahkemesi üyelerinin oylarıyla yeniden Mahkeme Başkanlığı’na seçilen Sn. Zühtü Arslan’ı tebrik ediyorum. Demokrasimizin ve insan haklarının güvencesi olan Anayasa Mahkemesi’nin tehditlere, baskılara boyun eğmeden, hukukun üstünlüğü ilkesiyle görev yapacağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Anayasa Mahkemesi üyelerinin oylarıyla yeniden Mahkeme Başkanlığı’na seçilen Sn. Zühtü Arslan’ı tebrik ediyorum.

Demokrasimizin ve insan haklarının güvencesi olan Anayasa Mahkemesi’nin tehditlere, baskılara boyun eğmeden, hukukun üstünlüğü ilkesiyle görev yapacağına inanıyorum.

— Ahmet Davutoğlu (@Ahmet_Davutoglu)

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Zühtü Arslan'a yönelik olarak herhangi bir tebrik metni yayınlamadı.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!