alcnpktn
Forum Üyesi
270 BİN KİŞİ KONTEYNERLERDE YAŞIYOR: Halen konteynerde yaşayan 270 bin kişi var. Kiracılara ev yok. Kiracıda para yok. Eve girmeye imkan yok. Buradan Murat Kurum’a, Erdoğan’a söylüyorum. Öyle kapalı salonlarda kışın ısıtıp, yazın serinletip, kendi seçtiklerinize bile değil, atadıklarınıza nutuk atarak bu milletin aklıyla alay etmeyin. Sokağa çıkın.
İŞLER YOLUNDA DEĞİL: Maraş‘ta 112 bin 414 konut söz verilmiş, teslim edilen 73 bin 956. Malatya’da yüzde 22’si, Adıyaman’da 43’ü, Antep‘te 26’sı bekliyor. Hatay’da 254 bin konutun 153 bini verilmiş, yüzde 40’ı bekliyor. Deprem bölgesinde işler yolunda molunda değil. ‘Var mısın?’ dedim, tık çıkmadı. Kahramanmaraş’a gelip de benimle birlikte gezebilir mi Erdoğan? Asla gezemez. İşte bu yüzden artık bir devir kapanmaktadır, yeni bir devir açılmaktadır. Bakan evlatlarının devri bitmektedir, vatan evlatlarının iktidarı gelmektedir.
DEPREM TURİSTİ YANITI: Bana soruyor ‘Ya neredesin?’ Kahramanmaraş’tayım. Sen neredesin? Suudi Arabistan’da. Yani geçmişte ‘Eli kanlı katil’ dediği, yeşil doların ucunu gösterince gidip kardeşine sarılmadığı gibi sarıldığı Suudi Arabistan’da prensin yanına koşmuş. Sen prense misafirsin, ben Kahramanmaraş’ın bağrına geldim.
‘Kahramanmaraş’ı ayağa kaldıracağız’
YENİLMEZ ARMADAYDI BUNLAR: Kimse enseyi karartmasın, moralini bozmasın. ‘Efendim, bunlar gitmezler.’ Nasıl gitmezler? Türkiye’yi yönetecek en iyi, en dürüst, en liyakatli kadro bizde. CHP 100 yıl önce olduğu gibi 100 yıl sonra da sizin için dimdik ayaktadır. İktidar olacağız, Kahramanmaraş’ı da Türkiye’yi de ayağa kaldıracağız. Memlekette hal böyleyken artık en kısa sürede iktidar olma sorumluluğumuz vardır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.