Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Atatürk Stadyumu

Big

Forum Üyesi
Sevgili Okurlarım

Bugün sizlere ailem ile ilgili değişik bilgiler verip konuyu yazının başlığına bağlayacağım.

Daha önceki yazılarımdan tanıdınız. Frida sekiz kardeşin dördüncüsü idi. Bu kardeşlerden yirmi bir çocuk doğdu. Ben bu kardeş çocuklarının doğum tarihlerine göre üçüncüsüyüm. Annemin bir küçüğü Rıfat dayım kendi iki oğlunu götürdüğü gibi nerede ise tüm yeğenlerini de Fenerbahçe maçlarına götürdü. Böylece biri hariç tüm çocuklar Fenerli oldu. Öyle ki ailemizin sekiz kombinesi ve bir locası oldu. Ama bizim bir sorunumuz vardı. Sahanın adı bizim ailemizi çok etkileyen birinin, Şükrü Saraçoğlunun adını taşımakta.
Şükrü bey Varlık Vergisinin mimarıdır . Bu vergi 1942 yılında Kasım ayının ikinci haftasında çıkarılmış ve bizim ailemizin tüm varlığının alınması dahi istenen vergiyi karşılamamıştı . Bunun üzerine büyük dayım Erzurum Aşkale’ye sürülmüş , orada yol yapımında çalıştırılmıştı. Oraya sürülen gayrimüslim vatandaşlardan yirmi biri kötü şartlardan dolayı hayatını kaybetmişti.

Bu Fenerbahçe ki 1945 yılında erkek basket takımının kaptanı hariç tamamı musevi sporculardan kurulu idi.

MicrosoftTeams-image%20(7).png

Bu sene Fenerbahçe 1907 derneğinin yıllık toplantısında yapılan bir öneri bizleri yani Fenerbahçe’ye yürekten bağlı olan gayrimüslim taraftarları çok sevindirmiştir.
Fenerbahçe stadının adının Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Atatürk Stadyumu olması müthiş bir haber olmuştur.
Bence Türkiye’deki ve Dünyadaki tüm Fenerlilerin bu konuda sevinmesi ve gurur duyması gerekir. Çünkü yüzüncü yılımızda hem büyük Atatürk’ün adı hem de bazı vatandaşlarımızı çok üzen bir devrin kapanması olarak görülebilir.

Bu konuda çeşitli fikirleri olan yazarların isimlerini sizler için yazının sonuna ekledim(*).

Ben Fenerli olmaktan hem mutlu hem de gururluyum. Çünkü Fener ülkemizde sosyal sorumluluk projelerinde hep öncü olmuştur.

Bu örneklerden en sonuncusunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum.

MicrosoftTeams-image%20(6).png

Dilerim ki ülkemizdeki tüm ayrılıklar ortadan kalksın , tüm vatandaşlarımız tek vücut olarak ülkemizin ilerlemesi için omuz omuza beraberce çalışsın. Dilerim ki öyle olur.

Sevgi ve Saygılarımla

(*)

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!