Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Avcılar’da alışılmadık kaza! Kaçan yaya, motosiklet sürücüsünün bacağını kırdı

alcnpktn

Forum Üyesi
68ecce15af6c89f5a1face4d.jpg

Kaza, 2 Ekim Perşembe günü Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde koşarak yolun karşısına geçtiği iddia edilen kadın, Burcu Oğuz yönetimindeki 34 FKN 52 plakalı motosiklete çarptı.

Kazanın ardından yaya oradan uzaklaşırken, devrilen motosikletin sürücüsü Burcu Oğuz, başını park halindeki otomobile çarptı, ardından yere düştü.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin hastaneye götürdüğü motosiklet sürücüsü Burcu Oğuz'un bacağının kırıldığı belirlendi.

'NORMALDE MOTORCULAR YAYAYA ÇARPAR, YAYA BANA ÇARPTI'

Burcu Oğuz, motosikletine çarparak kaza yapmasına neden olan kişinin bir kız öğrenci olduğunu belirterek, “Bu çocuk karşıdan direkt geçiyor. Motora yandan çarpıyor, beni deviriyor. Ben ölümlerden döndüm. Başımda kask vardı. Park halindeki arabaya çarptım. Beyin kanamasından ölebilirdim. Normalde motorcular yayaya çarpar. Burada yaya motorcuya, bana çarptı. Sağ bacağım kırık, iş göremezlik raporum var. Elektrik, suyumu ödeyemiyorum, çok mağdurum. Savcılarımızdan, devletimizden bu çocuğun bulunması için yardım istiyorum. Kamera kayıtları olmadığını söylüyorlar. Ana caddede, zincir marketin önündeki bir yerde nasıl kamera kaydı olmaz? Nasıl bu çocuğa ulaşılmaz? Ben öldükten sonra mı bu çocuğa ulaşılacak? Devletimden, büyüklerimden rica ediyorum bu çocuk bulunsun. Şöyle bir ifade kullanıldı; bu olay takipsizlik alır. Nasıl takipsizlik alır. Bu çocuğun bulunmasını büyüklerimden, devletinden rica ediyorum size yalvarıyorum" dedi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!