Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Bakan Göktaş, evlilik kredisi desteğinden faydalanan çiftin nikah şahidi oldu

alcnpktn

Forum Üyesi
6904e2e0b825a93f9900dccc.jpg

Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki Çiçek Derviş ve Furkan Maraş'ın nikah törenine katılan Göktaş, çifti tebrik etti.

Çifte evlilik cüzdanını takdim eden Bakan Göktaş, "Çok değerli Çiçek ve Furkan, mutlu gününüze bizler de şahitlik ettik. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin. Aile olma yolunda ilerliyorsunuz. Bizlere de Aile ve Gençlik Fonu kapsamında başvuruda bulundunuz. Sizler gibi 50 bine yakın genç çiftimizi evlendirmenin gururunu yaşıyoruz." dedi.

6904e2eeb825a93f9900dcd1.jpg

Bakan Göktaş, gençlerin mutlu gününe şahitlik etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle devam etti:

"Hem bugün hem yarın hem bundan sonraki ömrünüz her zaman çiçek gibi olsun. Çiçek gibi bir yuvanız olsun. Her daim iyi günleriniz olsun. Bugünü hatırlayın. Evlenmeden önce iki günlük Evlilik Öncesi Eğitim Programı'na katıldılar. Evlendikten sonra da bizler sizleri takip edeceğiz. Gençlerin her daim yanınızdayız. Sizlere evlilik cüzdanınızı vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Aile ve Gençlik Fonu'na başvurdunuz, 24 ay içinde evlat sahibi olursanız krediniz 12 ay erteleniyor. Aile cüzdanını kızımıza veriyorum ama bir ucundan da oğlumuz tutsun. Çünkü aile birlikte kurulur, birlikte yeşerir. İnşallah ömrünüz de sevginiz gibi çiçek gibi olsun."

Bakan Göktaş ve beraberindekiler, çiftin yakınlarıyla fotoğraf çektirdi.

6904e2eeb825a93f9900dcce.jpg

Bakan Göktaş'tan nüfus Uyarısı: Doğurganlık hızı azalıyor, yaşlanan bir nüfus var

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!