Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Başkan Arslan, deprem bölgesinde

DeviL

Forum Üyesi
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, beraberinde başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte deprem felaketinin yaşandığı illere gitti. Bölgede yürütülen çalışmalara destek olan Başkan Arslan, depremzedeleri ziyaret ederek acılarına ortak oldu.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem felaketinin ardından Edremit Belediyesi hemen harekete geçerek iş makinesi, destek personel ekibi, seyyar mutfak ve onlarca tır yardım malzemesini hızlıca bölgeye sevk etti. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’da beraberinde CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Tümdeniz Çelebi, Tayfun Gerkuş ve meclis üyeleri ile birlikte deprem felaketinin yaşandığı illere gitti. Kahramanmaraş merkez, Elbistan, Nurhak ilçeleri, Adıyaman Gölbaşı ilçelerinde arama kurtarma çalışmalarına destek olan Başkan Arslan ve beraberindekiler, depremzedelerle bir araya geldi. Yanında götürdükleri yardımları birinci elden teslim edip başsağlığı dileklerini iletti.

Deprem bölgesinde özellikle soğuk hava şartlarında çadırlarda yaşamak durumunda olan çocuklar için oyuncak ve yiyecek dağıtımı yaparak depremzedelerimizin acılarına ortak oldu.

Kahramanmaraş - Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Adıyaman - Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım’la görüşerek son durum hakkında bilgi aldı, Edremitliler ’in başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini sundu.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Depremden etkilenen bölgelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek Edremitlilerin başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettim. Yardım noktasında Edremit adına üzerimize düşeni yapmak için hazır olduğumuzu belirttim. El Birliği ve dayanışma ile yaralarımızı hep birlikte saracağız. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!