Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Başkan Özdemir, 2023’e işçilerle birlikte girdi

DeviL

Forum Üyesi
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yeni yıla sahada görev yapan Zabıta Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleriyle birlikte girdi.

Bağcılar, Cumhuriyetin 100'üncü yaşı ile Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcı olan 2023’e büyük bir coşku ve heyecanla adım attı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de 7/24 esasıyla sahada görev yapan Zabıta Müdürlüğü ile ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti. Zabıta ve işçilerle sohbet eden Özdemir, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Özdemir yeni yıla girilmesine dakikalar kala insan trafiğinin en yoğun olduğu Çarşı Caddesi’ne gitti. Özdemir, saatler gece 00.00’ı gösterdiğinde beraberindeki yardımcıları, birim müdürleri ve personel ile birlikte yeni yılı karşıladı.

Güzelliklerin yaşandığı bir yıl olsun

2023’ün ülkemizin tarihi açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Özdemir, şunları ifade etti: “2023 yılının ilçemize, İstanbul’a, coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Güzelliklerin yaşandığı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bu akşam vatandaşlarımız ailesiyle birlikte mutlu bir şekilde zaman geçirirken, bizler de ilçemize hizmet sunan arkadaşlarımızla yeni yıla girdik. Bu vesileyle bu gece yoğun bir performans gösteren Zabıta, Çevre Koruma personelimiz ile nöbetteki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Diliyorum ki; 2023 yılı başta gençler olmak üzere tüm hemşehrilerimiz ve ilçemiz için güzel bir yıl olsun.”

Özdemir ayrıca sohbet ettiği vatandaşların ve esnafın yeni yılını kutladı, güzel temennilerde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!