Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Bayraktar: Ukrayna'daki üretim tesisini 2 yıl içinde tamamlamak istiyoruz

Na

Forum Üyesi
İngiliz Reuters haber ajansına konuşan Baykar CEO'su Haluk Bayraktar, Rusya'nın başlattığı özel harekattan kısa bir süre önce imzalanan anlaşma kapsamında Ukrayna'daki ikinci üretim tesislerini 2 yıl içerisinde tamamlamayı planladıklarını duyurdu.

Ukrayna ordusu tarafından kullanılan Bayraktar TB2 insansız hava araçlarının ülkede popülerleşm

Üretim tesisi projesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bayraktar, "Şu anda mimari tasaarımımız mevcut. Detaylı tasarım süreci tamamlandı. Şimdi inşaat kısmıyla ilerleme kaydediyor olacağız. İki yıl içerisinde tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Özellikle şu anda geliştirilmekte olan insansız hava aracı 'Akıncı' ve insansız savaş uçağı 'Kızılelma' ile birlikte Ukrayna, Baykar'ın tedarik zincirinde önemli bir yer tutuyor. Her iki model de Ukrayna motorlarına sahip.

TB2 insansız hava aracı, hali hazırda NATO üyesi Polonya'nın da aralarında olduğu 24 farklı ülke tarafından kullanılıyor. Şirket ayrıca, Akıncı'nın satışı için 5 ülkeyle anlaşma imzaladı.

Şirket gelirlerini üretimin genişletilmesi alanında değerlendireceklerini belirten Bayraktar, "Ayda 20 adet TB2 üretme kapasitemiz mevcut. 2023 için hedefimiz ayda en az 30 adet üretmek” dedi.

Uzay teknolojileri alanıyla da ilgilendiklerini kaydeden Bayraktar, "Şu anda uzay teknolojilerine yatırım yapıyoruz. Henüz tam oturmuş segmentler değil, ancak yeni inovatif çözümler getirebileceğiniz yeni alanlar" ifadelerini kullandı.

Bayraktar, şirketin aynı zamanda tedarik zincirini genişletme amacıyla çeşitli şirketlere de yatırım yaptıklarını belirterek, "İletişim, optik, ağ mimarisi alanlarında sistemlerimize katma katma değerli ürün sağlayacak şirketlere yatırım yapıyoruz" diye konuştu.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!