Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Ben Böhmer, 3 Aralık 2022’de Volkswagen Arena’da

DeviL

Forum Üyesi
2021’de gerçekleştirdiği sold-out turnesi “Begin Again”in ardından bu sonbaharda yeni bir albüm turu için yola çıkacak olan Ben Böhmer, 3 Aralık 2022’de Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşmak için İstanbul’a geliyor!

Eylül 2021’de çıkardığı “Begin Again” albüm turu kapsamında baş döndürücü müziğinin sınırsızlığını kanıtlayan Ben Böhmer, yakında çıkacak olan yeni albümünün tanıtım turuyla hayranlarını yeniden büyülemeye hazırlanıyor. Yeni albümünün tanıtım turu kapsamında gerçekleştireceği konserinde son derece özel, benzersiz ve doğaçlama bir şov sergileyecek olan Ben Böhmer, kendine özgü sahne prodüksiyonu ve oluşturduğu görsel atmosfer ile “Begin Again” albümünün eşsiz hitlerini, “Breathing” gibi kült eserlerini, Monolink’in “Father Ocean” remiksini ve henüz tamamladığı yeni parçalarını 3 Aralık 2022’de Volkswagen Arena’da sevenleri ile buluşturacak.

Dünya'nın en büyüleyici lokasyonlarında organize ettikleri DJ performanslarıyla beğeni toplayan Youtube kanalı Cercle’ın, Kapadokya edisyonunda, bir balonun içinde gerçekleştirdiği performansıyla daha önce de çığır açan ve Eylül 2021’de oldukça beğenilen ikinci albümü “Begin Again”le gitgide büyüyen bir kitleye sahip olan Anjunadeep’in parlak sanatçısı Ben Böhmer, 3 Aralık 2022’de Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!