Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Site Tanıtımı Birbirinden Kaliteli Demir Çeşitleri - Kar-Demir.com.tr

Site Tanıtımı

nullsix

Forum Üyesi
Birbirinden kaliteli demir çeşitleri - Kar-demir.com.tr

Birinci sınıf kalitede Kardemir tarafınca müşterilerine sunulmaktadır. Kardemir, 1968 yılında ilk üretim tesisini kurarak Denizli'de faaliyetlerine başlamıştır. 2001 senesinden bu yana ithalat ve ihracat gerçekleştiren firmanın 2000'den fazla çalışanı, 5 adet üretim hattı ve 3 milyon ton üzerinde bir üretim kapasitesi vardır.

Kütük demir, düz lama demir, dişli lama demir, izli lama demir, kare demir, yuvarlak demir, te demiri gibi demir çeşitleri burada müşterileri bekliyor olacaktır.

Kardemir'in haddecilik üzerine İzmir ve Denizli illeri içerisinde iki adet üretim tesisi mevcuttur. Denizli'deki üretim tesisi, 8 bin m2 kapalı alana sahiptir. İzmir'deki üretim tesisi ise, 65 bin m2 alana sahiptir. Bunlara ek olarak, 30 Ağustos 2020 tarihinde 165.000 m2 arazi üzerine kurulmak üzere temeli atılan Çelikhane Entegre Üretim Tesisinde Faz-1 Yatırımı 18 Ay gibi bir kısa sürede tamamlanmış 13 Mayıs 2022 tarihinde ilk döküm gerçekleştirilmiştir.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!