Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Birleşmek sadece partilerin birleşmesiyle olmaz. Halkla birleşeceksiniz önce.

Na

Forum Üyesi
Bu hafta size anlatacağım ülkemizle ilgili her konuyu sizin bireysel hayatlarınızla birleştireceğim. Bakalım sizler ne göreceksiniz? Bir yandan ülkece yaşadıklarımızın bir arşivi niteliğinde haftalık not tutuyorum diğer yandan yazıyorum çünkü bu sefer hiç bir şekilde yaşanan ve yaşatılanları unutmayalım ki gereğini yapanlardan olalım istiyorum. Sonra bakalım hep birlikte biz neler neler yaşamışız, ne yapmışız, ne yapmamışız farkındalığı içinde olalım ve ARTIK DEĞİŞİMİ BAŞLATALIM istiyorum.

Acaba şu anda siz ne istiyorsunuz?

Hayat içinde uyumaya devam etmek mi uyanmak mı? Kendine uyanmak, ülkemizde, dünyada yaşananlara uyanmak! Ya da her şeyin üstünü örtüp görmezden gelmeye devam etmek! Belki görmezden gelme oyununuz içinde kendinizi 'Ben ne yapabilirim ki?' diye ikna ediyorsunuz. Ama gelinen noktaya bakılırsa işler öyle olmuyor. SEN HER ŞEYİ YAPABİLİRSİN SANA İHTİYACIMIZ VAR.

Kimisi artık yeter, duymak, görmek istemiyorum diyor. Bazılarımızda, hayır artık her şeyi bilmek istiyorum. Bugüne kadar zaten duymadım, görmedim ya da her şeyi biliyordum,takipteydim ama sesimi çıkarmadım. Esas artık buna yeter, hadi değiştirelim her şeyi diyor.

Şu anda kimsenin gözünü, kulağını kapatma, susma, sessiz kalma lüksü yok! Çünkü tüm bunlar hepimizin hayatını etkiliyor.

Hayat içinde de bu böyle değil mi? Ülkemiz sanki büyük bir dev aynasıyla insanlara nasıl yaşadığını gösteriyor. Toplumsal olarak yaşadığımız bu durumlar gibi insanlarda bireysel deneyimlerinde aslında hemen hemen aynı şeyleri yaşamıyor mu? Çıkar ilişkileri, yok etme ve tüketme üzerine kurulu değil mi her şey? Birlik beraberlik içinde saygıyla, anlayışla yaşamak unutulmuş durumda…

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!