Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Boşanma aşamasındaki eşinin kardeşi kabusu oldu: Asfalta düştüm

alcnpktn

Forum Üyesi
68948000684dabc55d5e4ff0.jpg

Olay, kent merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Orhan K., yaklaşık 4 yıl önce eşi Ö.K'ye boşanma davası açtı. Bu süreçte iddiaya göre karısı Orhan K.'den habersiz bir şekilde evi sattı. Evi satın alan kişiler ise evden çıkmayan Orhan K.'ye tahliye davası açtı. Bunun üzerine icra memurlarıyla birlikte Orhan K.'nin eşinin erkek kardeşi M.F.S., tahliye için şahsın yaşadığı eve geldi. Ev tahliye edildikten sonra Orhan K., valizlerini alıp site dışına çıktığında arkasından yaklaşan M.F.S., Orhan K.'ye küfürler edip ittirdi. Orhan K., ittirme sonucu yere düşerek suratına kaldırma çarptı ve kırılarak hastanelik oldu.

İlginizi Çekebilir

EŞİMİN ERKEK KARDEŞİ İTTİ, ASFALTA DÜŞTÜM BURNUM KIRILDI

Orhan K., olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Evimin tahliyesi için icra memurları geldi. Eşimin erkek kardeşi M.F.S., yediemin sorumlusu olarak gelmiş. Ben itiraz ettim, ama itiraz etmeme rağmen olay yerinden ayrılmadı. Akşam ben şahsi eşyalarımı topladım, tutanaklara imza attım. Asfaltın üzerinde valizlerle birlikte yürürken arkamdan gelen eşimin erkek kardeşi hızlı bir şekilde itti. Ben de kontrolsüz bir şekilde asfalta düştüm burnum kırıldı ve elimde kesikler meydana geldi. Olayla ilgili şikâyetçiyim" dedi.

Eski sevgilisi ile birlikte 3 kişiyi yaraladı! Saldırı öncesi şok video: Süslü mezara ihtiyacım yok

Orhan K., olayın ardından Avukatı Emre Sagun aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunup şikayetçi oldu.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!