Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Bu işi yapan son usta! ‘45 yıl geçti, ömrüm yettiğince mesleği sürdüreceğim’

alcnpktn

Forum Üyesi
68de28016058ac518cba9321.jpg

Alaplı Sanayi Sitesi'nde 45 yıldır demircilik yapan Ahmet Yavuz, 4 gün önce 'Ahi esnaf beratı'nı Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın elinden aldı. Çocuk yaşlarda başladığı meslekte onlarca kişiyi yetiştirdiğini belirten Yavuz, mesleğini büyük bir sevgi ve kararlılıkla sürdürüyor. Yavuz, dede ve babasının da bu mesleği yaptığını, okul çağında dedesinin yanında demirciliği öğrendiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

'BENDEN SONRA YAPACAK KİMSE YOK'

Ahmet Yavuz, "Okula giderken boş vakitlerimde demirci çıraklığı yapmaya başladım. Kalfalık ve ustalık derken 45 yıl geçti. Babamın da bu mesleği yapmamda büyük emeği vardır. Onların tecrübeleriyle bugünlere geldim. Mesleğimi çok seviyorum. Türkiye'de yılın ahisi seçilmek ve beratımı Bakanımızın elinden almak beni çok mutlu etti. Çıraklarıma her zaman sadece mesleği değil, aynı zamanda dürüst esnaflığı ve insanlığı da öğretmeye çalıştım. Ancak ne yazık ki gençler artık bu mesleği tercih etmiyor. Benden sonra bu işi yapacak kimse yok. Ben de ömrüm yettiğince bu mesleği sürdürmeye devam edeceğim" dedi.

68de28076058ac518cba9323.jpg

İLÇE PROTOKOLÜ ZİYARET ETTİ

Diğer yandan Ahmet Yavuz'u, Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Alaplı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç iş yerinde ziyaret ederek tebrik etti. Yavuz, kendisini ziyaret eden protokol üyeleriyle fotoğraf çektirirken, mesleğinin zorluklarını anlatıp, demir dövmenin inceliklerinden bahsetti.

68de28216058ac518cba9325.jpg

Ağrılı Hüseyin'i görenler şaşkına dönüyor! Bir ıslıkla yüzlerce hayvanı topluyor

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!