Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Bursa İl Mİlli Eğitim’den Yıldırım HEM’e ziyaret

DeviL

Forum Üyesi
Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür Yıldırım Halk Eğitimi Merkezini Ziyaret Etti

BURSA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce yürütülen 'Aile Okulu Projesi' kapsamında Yıldırım’daki eğitimler hız kesmeden devam ediyor.

Aile Okulu Projesi kapsamında Bursa’da en fazla veliye ulaşan Yıldırım Halk Eğitimi Merkezini Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür ziyaret etti.

Ziyaretinde Aile Okulu Projesi ile "Sosyal ve duygusal gelişim, çocuklarımızın genel gelişimlerinin ayrılmaz bir parçası. Bu hem kendileri hem de çevreleriyle daha sağlıklı iletişim kurmaları açısından çok önemli. ‘Aile Okulu Projesi’yle velilerimize; geleceğimiz olan çocuklarımızla empati yapabilme, arkadaşlık ilişkileri kurabilme ve sürdürebilme, grubun bir parçası olarak işlem yapabilme, sosyal problemleri çatışmaları çözebilme, çalışmalarında azim gösterebilme, sebat edebilme, sabır gösterebilme davranışlarını kazandırıyoruz." dedi.

Yıldırım Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, "Proje kapsamında açtıkları kurslarla Bursa'da en fazla veliye ulaşan Yıldırım Halk Eğitim Merkezimizin idareci ve öğretmenlerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Tüm Halk Eğitim Merkezlerimiz büyük bir özveriyle ailelerimize ulaşmak için gayretli çalışmalar yürütüyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Velilerimizi kurslarımıza bekliyoruz." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, Yıldırım Halk Eğitim Merkezine yaptığı ziyarette kursiyerlerle de bir araya geldi. Gür, atölyelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!