Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Bursalı sporcu milli formayla pedal basacak

DeviL

Forum Üyesi
Bursa'da İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezinde 2 yıl önce bisiklet takımına dahil olarak bu alanda kendini geliştiren 16 yaşındaki Furkan Çamlıdere, U17 milli takımına davet edildi.

BURSA (İGFA) - İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) bisiklet takımı, yeni sporcular yetiştirmeye devam ediyor. DOSTUM bisiklet takımına 2 yıl önce katılan 16 yaşındaki sporcu Furkan Çamlıdere, burada gösterdiği başarıyla 2 yılda milli takıma kadar yükseldi.

ULUSLARARASI MÜSABAKALARDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

2 yıldır DOSTUM formasıyla farklı müsabakalarda boy gösteren, şu anda U17 kategorisinde mücadele eden Furkan Çamlıdere, 2023 yılında yapılacak uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil etmek üzere milli takıma davet edildi. U17 milli takımına çağırılan genç sporcunun 21 Ocak 04 Şubat tarihleri arasında Alanya’da yapılacak Milli Takım Hazırlık Kampına davet edildiği, burada da aynı performansı sergilemesi halinde 2023 yılında yapılacak 3 uluslararası organizasyonda ülkemizi temsil edeceği ifade edildi. Furkan Çamlıdere, Gençler Avrupa Şampiyonası, EYOP ve Balkan Şampiyonasında milli formayla pedal basacak.

Bu başarının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, bisiklet sporuna başlayıp 2 yıldır farklı müsabakalarda mücadele eden bir sporcunun milli takıma kadar yükselmiş olmasının atılan adımlar açısından doğruluğunun ispatı olduğunu söyledi. Başkan Taban, Çamlıdere'nin milli formayla da nice başarılar yakalayacağından emin olduklarını kaydetti.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!