Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Canik Zabıtası Vatandaşlar İçin Sahada

DeviL

Forum Üyesi
Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede denetimlerini sürdürüyor.

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe halkının sağlıklı ve güvenli ortamlarda gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri adına ilçede bulunan tüm marketlerde ve semt pazarlarında reyon ve kasa fiyatlandırmaları, hijyen, son tüketim tarihi ve gramaj denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Reyon ve Kasa Fiyatları Denetleniyor

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenli ortamlarda alışveriş yapabilmeleri adına ilçede faaliyet gösteren tüm yerel ve zincir marketlerde, semt pazarlarında denetimlerini titizlikle sürdürüyor. İlçe halkının herhangi bir mağduriyet yaşamaması için marketlerde bulunan tüm reyonları, semt pazarlarında kurulan tüm tezgâhları tek tek denetleyen Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, reyon ve kasa fiyatlandırmaları, hijyen, son tüketim tarihi ve gramaj kontrollerini gerçekleştiriyor.

Ölçü ve Tartı Aletlerine Sıkı Denetim

Canik Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü, Ölçü ve Ayar Memurluğu tarafından ilçede bulunan tüm işletmelerde ve semt pazarlarında kullanılan ölçü ve tartı aletleri denetlenmeye devam ediyor. Canik Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü, Ölçü ve Ayar Memurluğu ekipleri gerçekleştirdiği denetimlerde beyanname vermeyen, periyodik kontrol ile muayenesi gerçekleşmeyen, damgasız ölçü ve tartı aleti kullanan esnaflara uyarılarda bulundu.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!