Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

alcnpktn

Forum Üyesi
689c6e64da6924d710050a4d.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkan satır başları şöyle; Gençlik kollarımızın değerli MKYK üyeleri, kıymetli gençlik kollarımız, sevgili yol ve dava arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sevgili gençler, sizlerin şahsında gençlik kollarımızın tüm mensuplarını Türkiye'nin tüm gençlerini siz sevgili genç arkadaşlarımı buradan saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

İlginizi Çekebilir

Salonlara sığmayan şu muhteşem coşkunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Partimizin 81 vilayetimiz, 922 ilçemizdeki uç beyleri olarak gördüğüm, siz genç arkadaşlarımla beraber olmaktan duyduğum bahtiyarlığı özellikle ifade etmek istiyorum.Bu güzel buluşmaya vesile olan Yusuf İbiş kardeşimi ve ekibini tebrik ediyorum.AK Parti olarak alamet-i farikamız olan istişare kültürünü her kademede işletmeye devam ediyoruz.

İlk önce kadın kollarımız bir araya geldi.Oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdiler.Ardından 11-13 Temmuz tarihleri arasında partimizin kurmay kadrosuyla 32.istişare ve değerlendirme toplantımızı icra ettik.

"TÜRK GENÇLİĞİNİN FOTOĞRAFINI ÇEKTİK"

Türk gençliğinin yüksek çözünürlükte fotoğrafını çekmiştik.Gençliğin beklentileri, istekleri, kaygıları, hedeflerine dair çok kapsamlı bu veri setini kamp süresince etraflıca değerlendirme fırsatı bulduk. Stratejik iletişim, kriz yönetimi, hitabet ve söylem inşası, dijital mecralarda siyasi temsil, teşkilat liderliği gibi çok farklı başlıklarda birikimlerini siz kardeşlerimizle paylaşan bakan arkadaşlarımıza, akademisyenlerimize ve parti yöneticilerimize şahsım ve tüm yönetici arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Kampta edindiğiniz bilgiler ışığında heyecanınıza heyecan katarak partimize ve davamıza hizmet etmeyi sürdüreceksiniz.AK Parti'nin ak gençleri olarak emanete iğne ucu kadar dahi olsa leke bulaştırmayacak bizi milletimize mahcup etmeyeceksiniz.Sizlere umut bağlayan milyonlara hayal kırıklığı yaşatmayacaksınız.Ülkemizdeki gençlerle birlikte İnşallah dünya gençliğine de örnek olmaya devam edeceksiniz.

Seçimlerinde ilk kez oy kullanan beş milyonu aşkın gencin yarısından fazlasının teveccühüne mazhar olduk.Gençlerin demokrat amcası diyerek pohpohladıkları rakibimizi milyonlarca gencimizin desteğiyle sandığa gömdük.

YARINDA PARTİMİZE KATILIMLAR OLACAK

Yarında partimize katılımlar olacak. Yolumuza güçlenerek devam edeceğiz. 1 milyonu aşkın üye sayımızla ülkemizin yanı sıra dünyanın da en geniş tabanlı gençlik hareketlerinden biriyiz. Tüm yıpratma kampanyalarına her türlü algı operasyonlarına rağmen saflarımızı daha da genişletiyoruz. Yeni katılımlarla ailemiz büyüyor, güçleniyor. Dosta güven rakiplerimize korku vermeye devam ediyoruz.

Sizler sıradan bir kadro değilsiniz.Sizler çıkarların bir araya getirdiği bir ekip değilsiniz.Her biriniz aynı davanın etrafında kenetlenmiş, inanmış birer nefessiniz.Unutmayın, bizim gençliğimiz kızıl elmanın peşindeki gençliktir.Kızıl elma neredeyse ara bul.Bağlamasın seni şöhret, para bul.

Bu salonda bulunan gençlik, ufkun ötesini düşünen, Gök Kubbe-i çadırı gören, semayı ay yıldızlı al bayrağımızla süsleyen bir gençliktir.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!