• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa 14. Leo paylaşımı: Ziyaret ortak zeminimizi güçlendiren çok önemli bir adım

alcnpktn

Forum Üyesi
6928742cf6450181b1a84271.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşme ile ilgili şu paylaşımda bulundu: Katolik dünyasının ruhani lideri, Vatikan Devlet Başkanı Saygıdeğer Papa 14’üncü Leo’yu ülkemizde misafir etmekten büyük memnuniyet duydum.

Kendilerinin göreve başladıktan sonra ilk yurt dışı seyahatini Türkiye’ye gerçekleştirmesini her bakımdan çok anlamlı buluyorum.

Bugün verimli geçen görüşmemizde küresel barışın ve istikrarın tesisi konusundaki gözlemlerimizi ve ortak beklentilerimizi paylaştık.

Papa 14. Leo Beştepe'de! Erdoğan: Barış, istikrar, adalet için elimizi taşın altına koyduk

"ORTAK VİCDANI İLGİLENDİREN MESELELERİ ELE ALDIK"

İkili münasebetlerimizin yanı sıra insanlığın ortak vicdanını ilgilendiren güncel meseleleri ele aldık.

Göçe zorlanan insanlara sahip çıkmak kadar insanları göçe zorlayan sebeplerin ortadan kaldırılmasının da önemine dikkat çektik.

Çatışmalar, insani krizler, yoksulluk, adaletsizlik ve iklim değişikliği gibi küresel sınamalar karşısında barışı savunan, adaleti önceleyen, merhameti esas alan bir yaklaşım etrafında buluştuğumuzu görmekten şahsen büyük bahtiyarlık duydum.

Bu anlamlı ziyareti ortak zeminimizi güçlendiren çok önemli bir adım olarak değerlendiriyorum.

Görüşmelerimizin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor; Katolik dünyasına barış, huzur ve esenlik temennilerimi iletiyorum.

Papa'nın Anıtkabir'de yazdığı not! Merakla beklenen ziyarette son detaylar

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!