Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Deniz Hıracan Merve Karakteri için kampa girdi

DeviL

Forum Üyesi
Sowa Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Hasan Gümet'in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise Özgür Özgülgün'ün kaleme aldığı Aşkın Saati filminde Merve karakterine hayat veren Deniz Hıracan rolü için kilo aldı.

Bir dedenin, torununa işlemek istediği Beşiktaş ruhunun anlatıldığı Aşkın Saati filminde Merve karakteriyle sinemaya adım atan Deniz Hıracan, kontrolcü iş bitirici ve her şeyi anında anlayan bir karaktere hayat veriyor. Karakteri için konuşan Hıracan, "Bu karakter bana hiç benzemiyor. Aramızdaki tek benzediğimiz alaycılığımız diyebilirim" dedi. Ekranların ve sosyal medyanın ardından beyazperdede ilk rolü olduğunun altını çizen Deniz Hıracan, "Alanında başarılı ünlü isimlerle çalışmak çok keyifliydi. Onların yanında kendimi büyümüş hissettirdi. Karakteri layığıyla oynamak için özellikle kilo aldım. Şimdi ise kendimi kampa soktum ve bol bol spor yaptım. Su anda istediğim kilodayım" dedi.

Deniz Hıracan Ocak ayında İran- Türk yapımı dijital dizide oynamak için anlaşma yaptı.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!