Na
Forum Üyesi
Erdoğan'ın eski doktoru olarak kamuoyunda bilinen Eski AK Parti Milletvekili Turhan Çömez İYİ Parti’ye katılmış, Çömez’in rozetini de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin geçen haftaki grup toplantısında takmıştı.
[H3]AKŞENER'İN BAŞDANIŞMANI OLDU[/H3]
Turhan Çömez, sosyal medya hesabında bugün yaptığı paylaşımda, Meral Akşener’in kendisini başdanışman olarak atadığını duyurdu.
[H3]Çömez’in paylaşımı şöyle:[/H3]
“Bugün, Genel Başkan Sayın Meral Akşener tarafından başdanışmanlık görevine atandım. Benim için büyük onur. Güveni için kendilerine, İYİ Parti yönetimine ve tüm İYİ Parti ailesine şükranlarımı sunuyorum.”
[H3]NE OLMUŞTU?[/H3]
İYİ Parti Sözcülüğü görevine, dünTBMM Grup Toplantısı'nda partiye katılan Habertürk gazetesi yazarı Prof. Dr. Kürşad Zorlu getirilmişti.
[H3]AKŞENER'İN BAŞDANIŞMANI OLDU[/H3]
Turhan Çömez, sosyal medya hesabında bugün yaptığı paylaşımda, Meral Akşener’in kendisini başdanışman olarak atadığını duyurdu.
[H3]Çömez’in paylaşımı şöyle:[/H3]
“Bugün, Genel Başkan Sayın Meral Akşener tarafından başdanışmanlık görevine atandım. Benim için büyük onur. Güveni için kendilerine, İYİ Parti yönetimine ve tüm İYİ Parti ailesine şükranlarımı sunuyorum.”
[H3]NE OLMUŞTU?[/H3]
İYİ Parti Sözcülüğü görevine, dünTBMM Grup Toplantısı'nda partiye katılan Habertürk gazetesi yazarı Prof. Dr. Kürşad Zorlu getirilmişti.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.