• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Eşine unutulmaz sürpriz: Arka camdaki not kenti ayağa kaldırdı

alcnpktn

Forum Üyesi
69525e31c76a96066a683d16.jpg

Genç mimar, kasım ayında kansere yakalandığını öğrendi.

Ameliyat olan Ahmet Can, daha sonra kemoterapi tedavisi gördü ve zorlu tedavi sürecinin ardından kanseri yenmeyi başardı.

Kentte yayın yapan bir internet haber sitesinde muhabir olarak çalışan Melis Aksu Can, sağlığına kavuşan eşine sürpriz yaparak balonlarla süslediği otomobillerinin arka camına, "Kanseri yendim, kutlamak için kornaya basabilirsiniz." notunu yazdı.

Edirne cadde ve sokaklarını araçlarıyla gezen Aksu çiftinin sevincine sürücüler de kornalarla eşlik etti.

Tedavi sürecini el ele geçiren çift, mutluluklarını Edirnelilerle paylaştı.

69525e45c76a96066a683d1c.jpg

ŞU AN KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM

Ahmet Can, sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Zorlukları eşinin ve sevenlerinin desteğiyle aştığını belirten Aksu, "Apar topar ameliyat oldum. Tümör alındıktan sonra parça patolojiye gitti ve kötü huylu olduğu öğrenildi. Ardından kemoterapi aldım ve sonucunda her şey temizlendi. Tedavi süreci iyi ilerledi." dedi.

Can, tedavi boyunca moralini hep yüksek tutmaya çalıştığını ifade etti.

Kanseri yendikten sonra eşinin kendisine güzel bir sürpriz hazırladığını anlatan Can, şunları kaydetti:

"Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Eşime ve yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Temiz çıkan son kan tahlilinin ardından eşim sabah saatlerinde arabayı süslemiş ve camına 'kanseri yendim, kutlamak için kornaya basabilirsiniz' notunu yazmış.

Eşim bir yere gideceğimizi söyleyip beni dışarı çağırdı. Görünce çok mutlu oldum. Edirne'de trafiğe çıktık ve insanlar bizim sevinicimize ortak oldu. Hep beraber güldük. Allah, tüm kanser hastalarının yardımcısı olsun."

EDİRNE'DE ÇOK GÜZEL BİR KARŞILIK ALDIK

Melis Aksu Can ise tarif edilemez bir mutluluk yaşadığını dile getirdi.

Birbirlerine destek olarak süreci kolaylaştırdıklarını ifade eden Can, daha önce sosyal medyada gördüğü kutlamaları yaparak eşini sevindirmek istediğini belirtti.

Eşinin sürprizi karşısında şaşkınlık yaşadığını dile getiren Can, "Şu an bağışıklığı düşük olduğu için sevdiklerimize sarılarak kutlama yapamıyoruz. O yüzden böyle bir kutlama yapmak istedim. Edirne'de çok güzel bir karşılık aldık, herkes kornaya basarak mutluluğumuza ortak oldu."

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!