• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Fitili ateşleyen Sercan Yaşar mı?

alcnpktn

Forum Üyesi
693c97f9b72d8e1edd63923b.jpg

ÇİSİL DEMİR - Ekim ayında İrem Derici, Kaan Yıldırım, Hadise, Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci’nin de aralarında bulunduğu 19 ünlü isme yönelik olarak uyuşturucu operasyonu düzenlenmişti. İddiaya göre operasyon, fenomen Sercan Yaşar’ın itirafları ve telefon kayıtlarının incelenmesi sonucunda genişletildi.

Eğlence sektöründe organizasyonlar düzenleyen ve büyük markaların lansman projelerinde görev alarak ünlü isimlerle yakınlık kuran Sercan Yaşar, “uyuşturucu madde bulundurmak” ve “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutuklanırken, ifadesinde ünlülere uyuşturucu temin ettiğini itiraf ettiği öne sürüldü. Son olarak televizyon spikerleri Ela Rumeysa Cebeci, Hande Sarıoğlu ve Meltem Acet’in gözaltına alınması ve Eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un uyuşturucu soruşturma kapsamında tutuklanması iddiaları güçlendirdi.

Ünlülerle fotoğraflar

Faaliyetlerini gizlemek için bir medya şirketi kurduğunu söylediği öne sürülen Sercan Yaşar’ın, sosyal medya hesaplarında yaklaşık 150 bin takipçisi bulunuyor. Yaşar’ın sanat, spor ve influencer dünyasından tanınmış simalarla takipleştiği görülüyor. Yaşar’ın paylaşımları arasında ünlülerle çekildiği birçok fotoğraf bulunuyor.

Konser iptalleri tesadüf mü?

Çoğunlukla influencer organizasyonlarında görüntü veren fenomenin çevresini mercek altına alan sosyal medya kullanıcıları bazı isimlerin sağlık problemleri gibigerekçelerle konserlerini iptal etmesini de son dönemdeki operasyonlara bağlıyor. Ünlü isimlere yönelik operasyonların süreceği yönünde yorumlar yapılıyor.

Ersoy, iddiaları reddetti: Yeşil ve kırmızı reçeteliilaçları da kullanmadım

Uyuşturucu ve örgüt kurmasuçlamalarıyla tutuklanan gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un jandarmaya verdiği ifadelerin ayrıntıları ortaya çıktı. Ersoy, uyuşturucu madde kullanıp kullanmadığı sorusuna“Kullanmıyorum” yanıtını verdi.

Jandarma görevlilerinindosyada yer alan bilgilere dayanarak bu iddiayı hatırlatmasıve savunmasını istemesi üzerineErsoy, “Ben uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmadım. Yeşil ve kırmızı reçeteli ilaçlar da dahil olmak üzere böyle bir kullanımda bulunmadım” dedi.

Uyuşturucu madde temin eden kişilerle irtibatı olup olmadığı da sorulan Ersoy, bu tür kişilerle bağlantısı olmadığını söyledi. HABER MERKEZİ

Yapımcı gözaltında

Soruşturma kapsamında Mahzen Medya sahibi Tolga Aykut’un da gözaltına alındığı öğrenildi. TMT Yönetim Kurulu Başkanı ve Mahzen Media CEO’su olan Aykut, daha önce Habertürk’te 5. Gece’nin yapımcılığını yapıyordu. Aykut’un Ersoy ile bir mekanda aynı karede yer aldığı görüntü de ortaya çıktı.

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!