Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Floor Curling şampiyonları Esat Öztürk’le buluştu

DeviL

Forum Üyesi
Kayseri'nin Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Floor Curling'de küçük kızlarda Kayseri birincisi olan Çubuklu Özkoyuncu Ortaokulu’nu kabul etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kabulde şampiyon öğrencileri tebrik eden Kayseri'nin Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı’ ya, okul idarecilerine ve öğretmenlere teşekkür etti. Kabulde konuşan Başkan Öztürk ; ”Yahyalı’daki okullarımız eğitimde başarılı olduğu kadar sporda da başarılılar. Bu başarının mimarları olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, okul müdürlerimize, saygı değer öğretmen ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yahyalı turizm ile tarım ve hayvancılığı ile spordaki başarısı ile İlhan parlakları ile spor akademisi ile Yerköyspor ve Yahyalıspor ile kendinden söz ettiren bir ilçe. 2023 yılından itibaren üniversiteye giriş sınavları artık ilçemizde de yapılacak. Bu konuda emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Kafalı da konuşmasında; "Başkanımızın dokunmadığı okulumuz yok. Özellikle sportif faaliyetlerimizde, akademik başarılarımızda sağ olsun hemen ödüllendiriyorlar. Başkanımızın az önce ifade ettiği gibi ödül olduğu zaman motive biraz daha yüksek oluyor. Hacı Hasan Efendi İmam Hatip Ortaokulumuz hem karmada hem de erkeklerde kayseri birinciliği getirmişti. Bugün Çubuklu Özkoyuncu Ortaokulumuz küçük kızlarda Kayseri birinciliği getirdiler. Öğrencilerimi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!