Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Gölcüklüler Depremzedeler İçin Seferber Oldu 3 Tır Yola Çıktı

DeviL

Forum Üyesi
KISA SÜREDE HAZIRLANAN 3 TIR DOLUSU YARDIM YOLA ÇIKTI

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrasında Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi işbirliğinde başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Seferber olan Gölcüklülerin elleriyle taşıdığı 3 tır dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından sabah saatlerinde ile yardım kampanyası başlattı. Yardım duyurusunun yapıldığı ilk anlardan itibaren Gölcüklüler, deprem bölgesindeki kardeşlerine yardım etmek için seferber oldu. Poşetler ve koliler dolusu yardımı elleri ve araçları ile Gölcük Belediyesi meclis girişine getiren vatandaşlar, yardım malzemelerinin paketlenmesinde ve yüklenmesinde de belediye ekiplerine yardımcı oldular.

3 TIR DOLUSU YARDIM MALZEMESİ YOLA ÇIKTI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ise yardım kampanyasındaki çalışmaları yakından takip etti. Kısa sürede vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kampanyada; gıda, hijyen ve barınma malzemeleri içeren 3 tır dolusu yardım malzemesi toplandı. Belediye ekiplerince yükleme işlemleri tamamlanan 3 tır, saat 18.00’da deprem bölgesine doğru yola çıktı.

YARDIM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Bölgedeki depremzedelerin ihtiyaçlarını giderilmesine destek olmak için başlatılan kampanya ise devam ediyor. Kampanyada; gıda, hijyen ve barınma malzemeleri içeren yardımlar, Gölcük Belediyesi Meclis Salonu girişindeki Kentsel Dönüşüm ofisi, Gölcük Belediyesi Kavaklı Kongre Sarayı, Değirmendere Çınarlık Meydan’da bulunan Gölcük Belediyesi Sanat Merkezi’nde toplanacak. Yardım etmek isteyen vatandaşlar, belirlenen toplama noktalarına yardımlarını ulaştırabilecek.

HAZIRLANACAK YARDIM MALZEMELERİNİN İÇERİĞİ

Hazırladığımız yardımlar AFAD ile koordineli bir şekilde gösterilen ihtiyaç noktasına gönderilecektir. Aile Gıda Kolisi: Mercimek, kuru fasulye, pirinç, bulgur, nohut, un, salça, tuz, sıvı yağ. Beslenme Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere 50 kg veya 25 kg'lik çuvallarda un veya bakliyat. Hijyen Malzemesi: Tuvalet kâğıdı, bebek bezi, el dezenfektanı, duş jeli, şampuan, diş fırçası, sabun, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı, çamaşır suyu. Barınma Malzemesi: Battaniye, nevresim, yastık, yorgan seti ve ısıtıcı. Giyim Malzemesi: Kışlık kazak, kaban, mont, çizme vb.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!