Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Gürsel Tekin, CNN TÜRK'e konuştu: CHP'yi adliye koridorlarından kurtarmak istiyoruz

alcnpktn

Forum Üyesi
68b821423272e7f520f00722.jpg

İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin ara kararıyla görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve mevcut yönetim kararın ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda toplandı. CHP'de hareketlilik sürerken, Gürsel Tekin, CNN Türk'e özel açıklamalarda bulundu.

Son dakika: CHP'de kongre gerilimi büyüyor! Kılıçdaroğlu cephesinden öneri

CNN Türk İstanbul Haber Koordinatörü Nihat Uludağ'a konuşan Gürsel Tekin'in açıklamaları şöyle;

"CHP İstanbul İl Başkanlığı binasına gideceğiz. Kurul üyesi olan arkadaşların ben ağabeyiyim. Uygun bir zamanda o binaya mutlaka gideceğiz. CHP İstanbul İl Binası bütün arkadaşlarımıza yeter. Kavga etmek, ayrıştırmak için değil; birleşmek ve kucaklaşmak için geliyorum. Ben o partinin ağabeyiyim. Amacımız, CHP'yi adliye koridorlarından çıkartıp, partinin hukuki kurallarıyla yönetmek."

68b821a13272e7f520f00728.jpg

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!