Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Güzel İzmir’e Yeni Güzel Sanatlar Lisesi

DeviL

Forum Üyesi
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Karşıyaka Şemikler’de yaptırılacak olan Karşıyaka Güzel Sanatlar Lisesinin çalışmalarına devam ediyor.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimine Güzel Sanatlar Lisesinde devam etmek isteyen İzmirli öğrencilerin bu ihtiyacını gidermek için kolları sıvadı. İzmir’de halen eğitim veren Güzel Sanatlar Liselerine bir yenisini eklemek için harekete geçen İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü gerekli çalışmaları titizlikle yürütüyor.

Karşıyaka ilçesi Şemikler bölgesinde bulunan arsaya karar verildikten sonra ihale aşamasına geçildi. Zemin çalışmalarına başlanan lisede, okul bünyesinde inşa edilecek oda, atölye, pansiyon gibi bölümlerin yerleşiminden dizaynına kadar birçok ihtiyaç göz önüne alındı.

Karşıyaka Güzel Sanatlar Lisesinde kentsel yaşam destekleniyor

Kurumsal olarak müzik ve resim dallarında eğitim verecek, 12 derslikli okulun ihtiyaç programı, 30 bireysel müzik odası, koro ve orkestra odaları, ses kayıt stüdyosu, resim, heykel-modelaj, seramik, fotoğraf, grafik, desen atölyeleri, 112 yataklı kız ve erkek öğrenci pansiyonu, yemekhane - kantin, spor salonu ve 400 kişi dinleyici kapasiteli konser salonundan oluşuyor.

Tasarımda, güzel sanatlar eğitim yapısı olarak kentsel yaşamın desteklenmesi ve mekânsal katkı koyması öngörülüyor. 12.000 m2 kapalı alana sahip bölgede, pansiyon ve eğitim amaçlı iki ana blok bulunuyor. Sanat içerikli eğitim yapısına sahip galerilerde sosyalleşmeyi sağlayan ortamlar planlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!