• Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Hayaline 84 yaşında ulaştı! ‘Hiç bu yaşta öğrencim olmadı’

alcnpktn

Forum Üyesi
693a67a6ee16fd6f938bffa3.jpg

Almanya'da 35 yıl işçi olarak çalıştıktan sonra memleketi Burdur'a dönen Ali Gürcan, gençliğinden beri içinde ukde kalan bağlama çalmayı öğrenmek için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 'Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı' ünvanına sahip sanatçı Tahsin Yarar'dan ders alıyor.

İlginizi Çekebilir

Gürcan, "Yaklaşık 35 yıl Almanya'da işçi olarak çalıştıktan sonra memleketime döndüm. Almanya'da bağlama çalmaya hevesim vardı ama çalışmaktan fırsat olmadı. Türkiye'ye döndükten sonra komşum Tahsin Yarar'dan ders almaya başladım. İnşallah, öğreneceğim" dedi. Her gün hevesle bağlama eğitimine gelen Ali Gürcan, "İki türkü çalmasını bile öğrensem bana yeter, moralim yerine gelse yeter" diye konuştu.

693a67abee16fd6f938bffa5.jpg

HİÇ BU YAŞTA ÖĞRENCİM OLMADI

Tahsin Yarar ise "Bu yaşta hiç öğrencim olmadı. Ben yıllarca ilkokul, ortaokul, lise düzeyindeki öğrencilere kurs verdim ama 84 yaşında bir öğrencim olmamıştı. Benim yeteneklerim ile kendi yeteneklerini harmanlayıp bağlama çalmasını öğreteceğim. Ali Gürcan herkese örnek olacak" ifadelerini kullandı.

Ordu'da bir ilk! 17 yaşında tek kız çırak: Buraya ait olduğumu düşünüyorum

Ahuzar

Forum Üyesi
Bilgi için teşekkürler.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!