Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Hububat bakliyat sektörünün duayeni Salih Zeki Özmen vefat etti

DeviL

Forum Üyesi
Türkiye’de ihracat sektörünün duayen isimlerinden, hububat ve bakliyat sektörünün en deneyimli isimlerinden Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Denetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Özmen (85)’in vefatı Ege İhracatçı Birlikleri’nde büyük bir üzüntüye yol açtı.

Salih (Zeki) Özmen’in hububat bakliyat ihracatının duayen isimlerinden biri olduğunu, bir ömür Türkiye’de hububat bakliyat ihracatının artması için çalıştığını, yapıcı, uzlaşmacı ve babacan tavrıyla sektörde birleştirici bir rol üstlendiğini aktaran Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Muhammet Öztürk, Salih Zeki Özmen’in vefatını, Türk ihracat ailesi için büyük bir kayıp olarak niteledi.

1937 yılında Manisa Alaşehir’de dünyaya gelen Salih Zeki Özmen, Ticaret Lisesi eğitimi aldı. Lise sonrasında ticaret hayatına atılan Salih Zeki Özmen aile şirketi Hüsnü Özmen Gıda San. Tic. A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu. Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nde uzun yıllardır, Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Özmen, 2012-14 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmişti. İzmir Ticaret Borsası Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özmen’in ağabeyi olan Salih Zeki Özmen, Güler Özmen ile evli ve üç çocuk babasıydı.

Salih Zeki Özmen’in cenazesi, 25 Kasım 2022 Cuma günü ikindi namazını müteakip Bostanlı Beşikcioğlu Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında, Bornova Hacılarkırı Mezarlığı’na defnedilecek.

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Kaynak: BHA

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!