Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

İlahiyatçı Mimarlık Dekanı Kapanşahin: Mimarlık eğitimi almış biri değilim

Na

Forum Üyesi
Karabük Üniversitesi'nin Mimarlık Fakültesi'ne ilahiyatçı Muhittin Kapanşahin atandı. Gazeteci Altaylı, sosyal medya hesabından atamayı, "Depremden ders çıkardık diyenlere gülüyorum. Ders mers çıkarmadılar. Çıkarsalardı Karabük Üniversitesi Safranbolu Mimarlık Fakültesine hem de depremden sonra İlahiyat mezunu dekan atamazlardı. İsteyen araştırsın. Adı Muhittin Kapanşahin" ifadeleriyle gündeme taşıdı.

[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1676643220698-whatsapp-image-2023-02-17-at-15-1-kf-0.jpg
[/BGCOLOR]

Muhittin Kapanşahin'in Karabük Üniversitesi web sitesinde yer alan özgeçmişi

Kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine kendini savunan Kapanşahin, ’’Mimari ve şehircilik benim üzerinde kalem oynattığım söz söylediğim ders verdiğim bir alan ama ben mimarlık eğitimi almış ve mimar gibi bir bilgiye sahip kişi değilim” dedi.

Karabük'te faaliyet gösteren BRTV’ye konuşan Kapanşahin "Dekanları, Yüksek Öğretim Kurumu atamakta, teklifi rektörler yapmakta. Yani 3 öğretim üyesi teklif eder ve bu 3 öğretim üyesinden birini YÖK dekan olarak atar. 31 Ocak tarihi ile bize tebliğ edildi buraya atandığımız. Tabi ben tarihçiyim fakat ben tarihe olan merakımdan dolayısıyla İlahiyat Fakültesi sonrasında çalışma alanımı tarih üzerine yaptım. Yani bu nokta da benim mimari ve şehircilik üzerinde kalem oynattığım, söz söylediğim, ders verdiğim bir alan ama şunu diyemem; ben mimarlık eğitimi almış ve mimar gibi bir bilgiye sahip bir kişi değilim böyle bir iddiada bulunamam. Mimari de, bilim tarihimiz de, şehir tarihimiz de İslam medeniyeti içerisindeki ayrılmaz bir unsur olduğundan dolayı kendisiyle derslerimle ilgili olarak yakın bir ilişki içerisinde olduğumu ifade edebilirim’ ifadelerini kullandı.

Röportajı sosyal medya hesabından paylaşan Altaylı gönderisine, "Mimarlık Fakültesine dekan olarak atanan ilahiyat profesörü BRT den Mehmet Çetinkaya’ya konuştu. “Mimarlıktan anlamam”. İyi de kardeşim niye kabul ettin o görevi. “Anlamam atamayın” diyemedin mi?" yorumunu yazdı.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!