Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

İletişim Başkanı Duran: TEKNOFEST bir teknoloji olimpiyatı oldu

alcnpktn

Forum Üyesi
68cd895e2e00da8e9122aff1.jpg

Duran, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile T3 Vakfı öncülüğünde düzenlenen, Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda devam eden dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'i ziyaret etti.

İlginizi Çekebilir

Burhanettin Duran, ajansın standında AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz ile bir araya geldi.

Duran, festivale ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, TEKNOFEST'in teknolojinin olimpiyatı olduğunu belirterek, "Baktığımızda 64 branşta birçok alanda teknolojinin Türkiye, bölgemiz ve sonra da insanlık için ne kadar geliştiğini gösteriyor. Bu, genç kardeşlerimiz için çok önemli çünkü hem kendine özgüveni artırıyor hem de yeni şeyler ortaya koyma imkanı veriyor." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TEKNOFEST'te önemli mesaj: Kudüs'e ait tek bir çakıl taşını dahi vermeyiz

68cd8a7f2e00da8e9122aff8.jpg

"BU EKOSİSTEM İNSANLIĞIN GELECEĞİ İÇİN ÇOK FAYDALI BİR NOKTAYA GELMİŞ DURUMDA"

TEKNOFEST'in önemli bir ekosistem oluşturduğuna dikkati çeken Duran, şöyle devam etti:

"Bu ekosistem insanlığın geleceği için çok faydalı bir noktaya gelmiş durumda. Bugün yüz binlerce insanın teknoloji üretmeye çalıştığı bir döneme geldik. Ben baktığımda, aslında sadece Türkiye'ye değil tüm dünyaya buradan bir mesaj verildiğini düşünüyorum. Türk toplumu için gençlere kadar ulaşan bir teknoloji devrimi gerçekleşiyor. Baktığınızda savunma sanayinden tarıma kadar uzanan çok geniş bir alan var. Tabii ki dünya açısından da Türkiye'de neler yapıldığını, özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan döneminde, Türkiye'de son 23-24 yılda ne gibi büyük reformlar ve devrimler gerçekleştirildiğini gösteriyor. Ben bu anlamda TEKNOFEST'i düzenleyen ve ona katkıda bulunan herkese, bütün paydaşlarına ve gençlerimize teşekkür ediyorum."

Teknofest 2025'e damga vuran yapay zeka uygulaması: Demirören'den çok dilli uygulama

68cd8a8c2e00da8e9122affa.jpg

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, TEKNOFEST'in yayılarak devam edeceğini dile getirdi.

Bu festivalin çok önemli bir yumuşak güç olduğunun altını çizen Duran, şunları kaydetti:

"Sadece silahınızla, sadece dış politikadaki konuşmalarınızla ya da hamlelerinizle değil, aynı zamanda teknoloji üretmede ve bunu topluma yaymada gösterdiğiniz başarıyla da tüm dünyada takip ediliyorsunuz. Ben şunu çok iyi biliyorum: TEKNOFEST sadece bizim komşularımız ya da bölgemizden değil, tüm dünyadan takip edilen çok önemli bir festival oldu, bir olimpiyat oldu. Daha nice başarılar göstereceğine eminim. İnşallah bunun birçok alanda yayılarak devam etmesini ve etrafımıza da fayda sağlayacak şekilde yepyeni ürünlerle, icatlarla gelecek yeni kuşakların bu sistemde yetişmesini bekliyoruz."

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!