Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

İnanç Uysal yazdı: Neremiz doğru ki

Na

Forum Üyesi
Aslında her yazıda tek konu yazmak konusunda kararlı ve tutarlı sayılırım ama dün gördüğüm bazı olaylar beni bu kararlılığımdan vaz geçirdi. Yine de yazacağım konuların tek bir konu gibi algılanması elbette mümkün.

DENETLENEN-DENETLEYEN AYNI

Öncelikle asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından yaşanan yetersizliklerin bu asrın felaketi ibaresi nedeniyle ilk günler için biraz hoş görüldüğünü belirtmek de yanlış olmaz. Bu aksaklıklardan birisi de GSM operatörlerinin depremin ilk günlerin de yetersiz kalması ve bölgedeki iletişimin sekteye uğraması idi. Her ne kadar Bilgi teknolojileri ve İletişim Başkanlığı konu hakkında soruşturma açmış olsa da dün yaşanan sel felaketi sonrasında gördük ki bu soruşturma da çok etkili olmamış.

GSM operatörleri dün yaşanan sel felaketinden sonra yeniden çöktü. Oysa devletin ilgili kurumu da bu şirketlere soruşturma başlattığı için çok daha dikkatli ve hazırlıklı olmaları beklenirdi elbette. Ancak işte bu GSM şirketlerinden birisi olan ve Türkiye’de ki ilgili alt yapıların sorumlusu olan Türk Telekom şirketinin Yönetim Kurulu başkanının aynı zaman da Ulaştırma Bakanlığı Bakan yardımcısı olması ve soruşturmayı yapacak BTK’nın da eski başkanı olması soruşturmanın selameti açısından dikkate değer bir durum.

Zaten BTK’nın bağlı bulunduğu Bakan Yardımcısı da aynı isim. Ankara’da kurumların bağlı bulundukları bakan yardımcıları tarafından yönetildiğine dair bir kanaat de oldukça güçlü. Bütün bunlar yan yana düşünülünce her afette skandallara imza atan GSM şirketlerinin nasıl olup da denetleneceği soru işaretleri yaratmıyor değil. Düşünsenize denetlemeyi yapacak şirketin bağlı bulunduğu kişi denetlenecek şirketin yönetim kurulu başkanı…

Köşe yazısının tamamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!