Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

İstanbul'da AK Parti seçim irtibat bürosu önünde ateş açılmasıyla ilgili 2 gözaltı

FiRaRi

Forum Üyesi
Web sitesi
forumzar.com
İstanbul'da AK Parti seçim irtibat bürosu önünde ateş açılmasıyla ilgili 2 gözaltı

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde AK Parti seçim irtibat bürosu önünde motosikletten silahla havaya ateş edilmesiyle ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

İstanbul Valiliği, AK Parti Bahçelievler Seçim İrtibat Bürosu önünde motosikletten silahla havaya ateş açılmasıyla ilgili 2 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, Bahçelievler Kocasinan Mahallesi'ndeki AK Parti seçim irtibat bürosu önünde 21 Nisan Cuma saat 22.20 sıralarında bir motosikletten silahla havaya ateş edilmesi olayına ilişkin çalışma yapıldığı belirtildi.
zVFUaDN1Vk-SMHLdsfQbnA.jpg
"Söz konusu olayda silahla havaya ateş eden O.Ş. ile motosikleti kullanan C.E. adlı şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 1 adet tabanca, 49 adet farklı ebatlarda fişek, 6.75 gram esrar maddesi, olayda kullanılan motosiklet ve olay sırasında giyilen kıyafetler ele geçirilmiştir.
afm0_wqT00G5BT38GwITqA.jpg

Yapılan arşiv incelemesinde, şüpheli şahıslardan O.Ş’nin toplam 17 adet suç kaydı, şüpheli C.E'nin de toplam 21 adet suç kaydı olduğu tespit edilmiştir. Konuyla ilgili başlatılan tahkikat devam etmektedir."

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheliler savcıya ifade verdi. Şüpheli O.Ş.'nin ifadesinde, "Yakın zamanda cezaevinden çıktım. Ben ateş ettim ama orası çok uzaktı, en az 300 metre vardı. Ben oraya ateş etmiş olamam, hedef gözetmedim. Ateş ettiğimde uyuşturucu madde etkisi altındaydım, kafam normal değildi. Pişmanım." dediği öğrenildi. Diğer şüpheli C.E.'nin ise arkadaşının silah taşıdığından haberi olmadığını söyleyerek pişman olduğunu belirttiği kaydedildi. TUTUKLAMA TALEBİ Savcı şüphelileri ''silahla genel güvenliği kasten tehlikeye sokma'', ''mala zarar verme'', ''ruhsatsız silah taşıma'' suçlarından tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!