Na
Forum Üyesi
[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, motosiklet, elektrikli skuter ve motokuryelerin trafiğe çıkışına saat 13.30'dan itibaren izin verileceğini bildirdi.[/BGCOLOR]
[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli hemşehrilerim, bugün 13.30'dan itibaren motosiklet, elektrikli skuter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilecektir. Kurallara riayet eden bütün kurum ve motosiklet sürücülerimize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.[/BGCOLOR]
[BGCOLOR=rgb(255, 255, 255)]Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli hemşehrilerim, bugün 13.30'dan itibaren motosiklet, elektrikli skuter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilecektir. Kurallara riayet eden bütün kurum ve motosiklet sürücülerimize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.[/BGCOLOR]
Kıymetli Hemşehrilerim,
BUGÜN
13.30’dan itibaren
Motosiklet
Elektrikli scooter ve
Motokuryelerin
Trafiğe çıkışlarına İZİN VERİLECEKTİR️
Kurallara riayet eden bütün kurum ve motosiklet sürücülerimize teşekkür ediyorum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya)Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.