Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

İyi Parti Genel Başkanı Akşener: Allah bu acıları bir daha yaşatmasın

enky

Forum Üyesi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, maden faciasının yaşandığı Amasra’da; “İnsanın yüreğini dağlayan bir hadisenin üzerine buraya geldik. Burada arama kurtarma çalışmalarına katılan madencilerimizden başlayarak bütün gönüllülerimize teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki fasılda şehitlerimizin ailelerini devletimizin kurumsal yapısı yalnız bırakmayacak ne gerekiyorsa yapacaktır... Allah bu acıları bir daha yaşatmasın” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bartın Amasra’da Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) ait maden ocağında yaşanan ve 41 madencinin yaşamını yitirdiği facia nedeniyle bugünkü Adana programını iptal ederek Amasra’ya geldi. Facianın yaşandığı bölgede açıklama yapan Akşener, şunları söyledi.

“Öncelikle bütün milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin ailelerinin başı sağ olsun… İnsanın yüreğini dağlayan bir hadisenin üzerine buraya geldik. Öncelikle sizlerin aracılığıyla burada arama kurtarma çalışmalarına katılan madencilerimizden başlayarak bütün gönüllülerimize teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki fasılda şehitlerimizin ailelerini devletimizin kurumsal yapısı yalnız bırakmayacak ne lazımsa yapacaktır.

“ALLAH BU ACILARI BİR DAHA YAŞATMASIN”

Biz dün haberi aldığımız andan itibaren Genel Sekreterimiz Uğur Poyraz Bey’in başkanlığında Konya Milletvekilimiz Fahrettin Yokuş ve Ankara Milletvekilimiz Halil İbrahim Oral ile bir ekip kuruldu, gece geldiler buraya. Sabah da ben yola çıktım İstanbul’dan. Sakarya Milletvekilimiz Ümit Dikbayır, İstanbul İl Başkanımız ve yan şehirlerin il başkanlarıyla buraya geldik. Bazı ailelere taziyeye gittik. Şimdi de burayı gördük. Madencilerimize baş sağlığı diledik. Şimdi de sizin aracılığınızla bütün arama kurtarma çalışmalarına katılan bütün herkese, madencilerimize, gönüllülere, tüm ekiplerimize teşekkürlerimizi şükranlarımızı sunuyoruz partim adına milletimiz adına. Allah bu acıları bir daha yaşatmasın.”

Kaynak: ANKA

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!