Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu: İstanbul'da belediyeye kayyum atama ihtimalleri çok yüksek

Na

Forum Üyesi
Kavuncu, programda, İBB’ye kayyım atanabileceği iddialarına ilişkin, “Ekrem İmamoğlu’nu belediyen alıp kayyum atama ihtimalleri çok yüksek. Özür dilerim kimseyi umutsuzluğa sevk etmek istemem ama olmaz dediklerimiz oldu. Bu mahkemenin böyle sonuçlanacağına da ihtimal vermezdim o da oldu. Görünen o ki süreç hızlandırılıyor” dedi.

İçişleri Bakanı’nın olağanüstü hal durumunda elde ettiği yetkilere dikkati çeken Kavuncu, “2022 Temmuz sonuna kadar terörle alakalı gördüğü herhangi bir kişiyi belediyelerden aynen alabiliyor. Neden kullanmadı bu hakkı? Dolayısıyla panik halinde, ne yaptığını bilmeyen bir irade maalesef bunu da yapabilir” diye konuştu.

[H3]"Ahmak kelimesinin bir örneği yok"[/H3]

İmamoğlu davasında gerekçeli kararın beklenmeyen bir süratle açıklanmasıyla yargının siyasete müdahalesinin ortaya çıktığını ifade eden Kavuncu, şöyle devam etti:

"Burada açıkça yargının siyasete müdahalesini görüyoruz. Ben, bütün mahkemelere katıldım. İlk atanan hâkimi de gördüm. İkinci mahkemeden sonra o hâkimin yerinden alındığını yerine başka bir hâkim atandığına şahit oldum. Sonrasında o hâkimin AKP yöneticileriyle ilçe teşkilatlarıyla boy boy fotoğraflarını gördük ve süreci yakından takip ettik. Dün de mesela çok hızlı bir şekilde gerekçeli karar açıklandı yani gerekçeli kararın bu kadar hızlı açıklandığı çok nadir görülmüştür. Demek ki bir süratlendirme var. Gerekçeli karara bakıyorsunuz, ahmak kelimesinin bir örneği yok. Üzüldüğüm nokta şu, 49 yaşındayım ben İçişleri Bakanları hep şöyle olurdu; ağır, en az konuşan, çok gerektiği zaman konuşandı. Ayda bir kere konuşurdu ya da yılda beş kere konuşurdu. Ağır, az ve net konuşurdu. Çünkü o kadar kritik bir görevdeydi. Üslup, tavır yaklaşım."

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!