Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Karşıyaka'da işçiler yeniden eyleme başladı! Çöp yığınları tepkiye neden oldu

alcnpktn

Forum Üyesi
68d3bc7ede7b8a5d209abcb8.jpg

Karşıyaka Belediyesi'nde DİSK Genel-İş 10 No'lu Şube üyesi ve Kent AŞ ve Personel AŞ'de çalışan işçiler, maaş ve geriye dönük toplu iş sözleşmesi (TİS) haklarını alamadıkları gerekçesiyle başlattıkları eyleme, görüşmeler sonrası son verdi. Ancak ödemelerle ilgili somut bir adım atılmaması üzerine işçiler 22 Eylül akşamı yeniden iş bırakma eylemi başlatıldı. Eylemin ardından ilçe genelinde neredeyse tüm hizmetler durdu. Karşıyaka'nın işlek cadde ve sokaklarında toplanmayan çöpler yığınlar oluşturdu. Oluşan kötü koku ve görüntüye ise vatandaşlar tepki gösterdi.

İlginizi Çekebilir

'MASKESİZ GEZEMEYECEĞİZ ARTIK'

Karşıyaka'da yaşayan Hatice Akmaz (58) "Karşıyaka'nın her yeri çöp içinde. Berbat bir görüntü var. Yolda yürümeye bile utanıyorum. Artık temiz yer görmek istiyorum. Sahil, çarşı her yer çöp. Karşıyaka'yı temiz görmek istiyorum. Böyle giderse maskesiz gezemeyeceğiz. Her tarafta fareler de var artık" dedi.

68d3bd8cde7b8a5d209abcbb.jpg

Mavişehir'de yaşayan Selma Sapmaz (62) de "Site dışına çıkardığımız çöpler de alınmamış. Her yer çöp içinde. Bu durum sağlık açısından çok kötü. Az önce biriken çöpe bastım kayıp düşecektim" diye konuştu.

Birleşmiş Milletler'de sessiz deprem! Liste 153 oldu: İsrail dibe vurdu

'İŞLERİMİZİ DE ETKİLİYOR'

Karşıyaka Çarşısı'nda esnaf olan Tuğba Tavaz (35), "Bir vatandaş olarak çöplerin toplanmamasını hoş bulmuyorum, buraya yakışmıyor. En kısa sürede çözüm bulunmasını istiyorum. Zor durumdayız. Büyük bir sorun. Esnaf olarak işlerimizi de etkiliyor. Çünkü kimse böyle bir ortamda alışveriş yapmaya gelmek istemiyor" ifadelerini kullandı.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!