Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Kayseri Üniversitesi’nden deprem bölgesine malzeme

DeviL

Forum Üyesi
Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve çok sayıda ili etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından depremzedelere destek ve yardım için kolları sıvayan Kayseri Üniversitesi, deprem bölgesine ihtiyaç malzemeleri gönderdi ve göndermeye de devam ediyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Depremden hemen sonra ana kampüsü olan 15 Temmuz Yerleşkesindeki Kongre ve Kültür Merkezi’ni artçı sarsıntılardan dolayı evine giremeyen vatandaşların barınması için 24 saat hizmetlerine açan Kayseri Üniversitesi, başlattığı yardım seferberliği ile toplanan battaniye, katalitik soba, tüp, çocuk bezi, çocuk maması, giysi, ayakkabı, çorap, hasta bezi, su, süt, bisküvi, ton balığı, kuru gıda, ıslak mendil, mazot vb. çok miktardaki ihtiyaç malzemesini ise Kayseri Kızılay Şubesi aracılığı ile deprem bölgesindeki illere gönderdi.

Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremin acı ve üzüntüsünü milletçe yaşadığımızı belirterek, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diledi.

Günün birlik ve yardım zamanı olduğunu belirten Rektör Karamustafa, “Kayseri Üniversitesi ailesi olarak imkânlarımız çerçevesinde depremzedelerin yaralarının sarılmasına katkı için her türlü destek ve yardıma devam edeceğiz” diye konuştu.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!