Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Kayserili mobilyacının vizyonu tescillendi

DeviL

Forum Üyesi
Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya, MOBİBOYA’nın açılışına katılanlara teşekkür etti ve Bakan Mustafa Varank’ın sözlerine vurgu yaptı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Mobilyacılar Odası ve Erciyes KSS Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da katılımıyla hizmete açtıkları MOBİBOYA’nın mobilya sektörüne çok önemli katkılar vereceğini söyledi. Bakan Varank başta olmak üzere açılışa katılanların tesisi çok beğendiğini ifade eden Sarıkaya, “Sayın Bakanımızın da ifade ettiği gibi vizyonumuzu ve teknolojimizi görmek isteyenleri Kayseri’ye ve MOBİBOYA tesislerimize davet ediyoruz” dedi.

Kayseri Mobilyacılar Odası ve Erciyes KSS Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, MOBİBOYA Mobilya ve Metal Boyama Ortak Kullanım Tesisi’nin açılışına katılanlara teşekkür etti. Mobilyakent, MOBİTEK ve KUMSMALL’dan sonra önemli bir yatırımı daha Kayseri ve ülkemize kazandırmış olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Sarıkaya, “Açılış heyecanımıza ortak olan başta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank olmak üzere şehrimizin protokolüne ve il dışından gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.

Kayseri Mobilyacılar Odamız ile Erciyes KSS Kooperatifi Yönetim Kurullarımızın vizyonu bu denli önemli yatırımların şehrimize kazandırılmasını sağlamıştır. Sayın Bakanımız Mustafa Varank da açılışımızda yaptığı konuşmada bu vizyona vurgu yaparak ‘Vizyon görmek isteyen, teknoloji görmek isteyen, yeşile saygı görmek isteyen Kayseri’ye gelsin’ ifadelerini kullanmıştır. Sayın Bakanımızın davetine katılıyor, özellikle mobilya ve metal sektöründe üretim yapan ve MOBİBOYA’dan destek almak isteyen tüm üreticilerimizi davet ediyoruz” dedi.

MOBİBOYA’nın Türkiye’nin en büyük su bazlı boyama tesisi olduğunu dile getiren Ercan Sarıkaya, tesisteki boyama sürecinin tam otomatik makinelerle ve robotik uygulamalarla yapıldığını kaydetti.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!