Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Komşusunu öldüren katilden şoke eden görüşme! 'Beni kurtarın' diye 112'yi aramış

alcnpktn

Forum Üyesi
68df75e16058ac518cba993f.jpg

Olay, 1 Ekim günü saat 14.00 sıralarında Gülbahçesi Mahallesi 13310 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, mahallede aralarında daha önceden husumetli olan F.Ş. (24) ile komşuları Abidin Taktaş (63) ve oğlu Salih Taktaş (39) sokakta karşılaştı. Taraflar arasında başlayan atışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

İlginizi Çekebilir

Bu sırada Salih Taktaş, F.Ş.'yi darbetti. Kavga sonrası olay yerinden ayrılan F.Ş., ruhsatsız tabancasını alıp tekrardan sokağa dönerek baba-oğula ateş açtı. Açılan ateş sonucu baba Taktaş göğsünden vurulurken, oğlu başından yaralandı. Kavgayı ayırmaya çalışan Y.A. (32) karnından, E.B. (27) ise kolundan yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Baba Taktaş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Oğul Taktaş'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer yaralıların ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

MİT, MOSSAD casusu Serkan Çiçek'i yakaladı

KAÇAN CİNAYET ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Kaçan şüpheli F.Ş. ise Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evinde, suç aleti tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen şüphelinin daha önce 'tehdit', 'dolandırıcılık' ve 'kasten yaralama' gibi suçlardan 10 ayrı kaydı bulunduğu öğrenildi. Emniyette ifadesi alınan şüpheli F.Ş., "Mahalleli sürekli 'Abidin ve Salih bu mahallenin ağabeyidir. Ona saygısızlık yapma' diyordu. Ben kimseye saygısızlık yapmadım. Tartışma sırasında bana ve aileme küfrettiler. Tepki gösterince Salih beni dövdü. Daha sonra 112'yi arayıp, 'beni kurtarın' diyerek yardım istedim" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!