Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Kuyumcudan 50 gram altın çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı

alcnpktn

Forum Üyesi
68f0bf27b825a93f99009093.jpg

Samsun’un İlkadım ilçesinde kuyumcu dükkanının tezgahından 50 gram altına çalan U.Ş. (30), gözaltına alındı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

SAMSUN’DA KUYUMCUDAN 50 GRAM ALTIN ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Kale Mahallesi Namık Kemal Caddesi’ndeki bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. U.Ş. altın alma bahanesiyle girdiği iş yerinde bir süre telefon ile oyalandıktan sonra tezgahın üzerindeki yaklaşık 275 bin lira değerindeki 50 gram altını çaldı.

Durumu fark eden çalışanlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile İlkadım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı. 50 gram altın ise kuyumcuya teslim edildi.

Şüphelinin altını gizlice alıp kuyumcudan ayrıldığı anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

68f0bf68b825a93f9900909a.jpg

Narin davasında flaş gelişme! Avukat çekildi: 'Artık taşıyamayacağım vicdani bir sorumlulukla bırakıyorum'

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!