Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Mahkeme 'mutlak butlan' kararı verirse ne olacak? Özay Şendir CNN Türk'te açıkladı

alcnpktn

Forum Üyesi
68bb31d92232a99f288b6f9c.jpg

HABER MERKEZİ - CHP için 15 Eylül'e ertelenen 38. Olağan Kurultay davasının nasıl sonuçlanacağı merak konusu. Milliyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir CNN Türk ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu.

İlginizi Çekebilir

İşte Özay Şendir'in o açıklamaları;

'MUTLAK BUTLAN' KARAR VERİLİRSE NE OLACAK?

Mahkeme 'Mutlak butlan' kararı verse bile iki seçenek var. Birinci seçenek şu, mahkeme mutlak butlan kararı verir ama Yargıtay aşaması gelinceye kadar mevcut yönetimi görevde bırakabilir. İkinci seçenek, mahkeme İstanbul'daki gibi bir tedbir kararı uygulayarak, mevcut yönetimi görevden alabilir. O zaman yerine bir yönetim gelecek ve o yönetim geldiği zaman da yönetimin ne kadar CHP'nin başında kalacağı ile ilgili bir tartışma olacak.

Gürsel Tekin'den Özgür Özel'e sert tepki: Beni konuşturmasınlar

15 EYLÜL'DE NE KARAR ÇIKACAK?

İstanbul delegesi boşta. En fazla delegenin olduğu il İstanbul. 15 Eylül'de karar çıkmayabilir, ileri bir tarihe ertelenebilir. Veya mahkeme karar verir 'Mutlak butlan' kararı verse bile tedbiren yönetimi görevden uzaklaştırıp uzaklaştırmayacağı özü itibariyle belirleyici olacak. Onu görmemiz gerek.

68bb33252232a99f288b6fa1.jpg

ÖZEL'DEN MUTLAK BUTLAN ATAĞI

CHP Lideri Özgür Özel "9 Eylül'de kurultay tarihini açıklayacağız. 15'inde butlan kararı çıksa bile anlamı kalmaz" dedi.

CHP’de istifa formülü! ‘Mutlak Butlan’a karşı parti meclisi devreye girecek
YSK'dan CHP'ye bir kabul, bir ret kararı!
Müjdat Gürbüz de CHP İstanbul İl Başkanlığı heyetinden çekildi

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!