Webmaster Destek Forumu

Yarınların için bir şey yapmazsan, ölene dek Alarm kurmaya mahkumsun !
İletişim
  • Webmaster forumu olarak, web geliştirme ve dijital pazarlama gibi konularda bilgi paylaşımı yapabileceğiniz webmaster sitesi ve freelancer forumu kategorilerimizle size en iyi deneyimi sunuyoruz! katılım ve kullanım tamamen Ücretsizdir!

Manisa Yunusemre’de miniklere bilinçli su kullanma eğitimi

DeviL

Forum Üyesi
MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘Su Tasarrufu Eğitim Projesi’ kapsamında Yunusemre ilçesi Hatice Görgülü Anaokulu öğrencileriyle buluşarak, suyu bilinçli kullanmanın yöntemlerini anlattı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘Su Tasarrufu Eğitim Projesi’ kapsamında su kaynaklarının korunması ve suyun bilinçli kullanımına yönelik eğitim ve bilgilendirme çalışmalarını Yunusemre ilçesi Hatice Görgülü Anaokulu’nda sürdürdü.

Eğitim programında Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Abone İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürlerinden Nedim Başer ve personel yer aldı. Minik öğrencilere MASKİ personeli tarafından suyun önemi ve tasarruf yöntemleri anlatıldı. Çizgi filmlerle de desteklenen eğitim sonrasında, çocuklara dağıtılan hediyeler ile tasarrufun önemi pekiştirilerek verilen bilgilerin davranış değişikliğine dönüşmesi teşvik edildi. Başkan Talip Akbaş ve Şube Müdürü Nedim Başer eğitim programı sonrası Hatice Görgülü İlkokulu Müdürü Ali Emül ile bir araya geldi. Okul Müdürü Ali Emül, MASKİ’nin su tasarrufu konusundaki öğretici etkinliğine ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, teşekkür etti.

“ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATIYORUZ”

Su tasarrufu bilincinin küçük yaşta aşılanması gerektiğini vurgulayan Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “İdare olarak su kaynaklarımızı korumak ve geleceğe sağlıklı bir şekilde aktarmak adına büyük çaba sarf ediyoruz. Bu doğrultuda geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızda bu bilinci erken yaşta oluşturmak için okullarımızda “Su Tasarrufu Eğitim Programları” düzenliyoruz. Son olarak Hatice Görgülü Anaokulu’ndaki minik öğrencilerimizle bir araya gelerek suyun öneminden bahsettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde önemli projelere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Webmaster Forumları

Webmaster forumu arayanlar için en doğru adreslerden biri olan sitemiz, geniş içerik yelpazesiyle webmaster dünyasına dair her türlü ihtiyacınıza cevap vermektedir. Xenforo destek hizmetlerimizden faydalanabilir, ücretsiz scriptler ve ücretsiz backlink olanaklarından yararlanabilirsiniz. Sitemiz ayrıca, SEO çalışmaları yapmak isteyenler için en kapsamlı SEO forumları arasında yer almaktadır.

Webmaster Forumu

Sitemizde makale satışı, link değişimi, web site tanıtımı gibi işlemleri güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle tanıtım yazısı ile sitenizin görünürlüğünü artırabilir, geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, sosyal medya uzmanlarına yönelik özel bir sosyal medya forumu ile dijital dünyada fark yaratmak isteyen herkesin buluşma noktasıyız.

Katılım sağlamak ve bilgi paylaşımında bulunmak için türkçe webmaster forumları arasında en iyisi olan platformumuzda siz de yerinizi alın!